Ostavila sam sina (4) sa mužem, a onda mi je stigla PORUKA OD ZAOVE zbog koje smo se SVI POSVAĐALI: Muž nas je IZBACIO IZ KUĆE i odbija da nas pusti dok joj se ne IZVINIM

Ispovijesti

Ostavila sam sina (4) sa mužem, a onda mi je stigla PORUKA OD ZAOVE zbog koje smo se SVI POSVAĐALI: Muž nas je IZBACIO IZ KUĆE i odbija da nas pusti dok joj se ne IZVINIM

Dilema jedne majke izazvala je na desetine hiljada komentara.

– Pre svega, moram da napomenem da moj sin (4) boluje od poremećaja pažnje i hiperaktivan je. Pre nekoliko dana je moja najbolja prijateljica preminula i zamolila sam muža, njegovog očuha, da ga pričuva sina dok ja odem na sahranu. Pristao je, ali onda ga je bez mog znanja odveo kod svoje sestre i njenog muža. Na sahrani mi je stigla poruka od zaove – pisala mi je da odmah dođem po svog sina jer se upiškio u njenoj kući. Bila sam u potpunom šoku jer nisam ni znala da je kod nje. Zvala sam muža, ali nije mi odgovarao ni na pozive a ni na poruke.

Tako sam otrčala kod zaove i zatekla uplakanog i mokrog sina. Rekli su mi da je pravio previše buke dok se igrao sa njihovom decom pa su ga poslali u kaznu. Kada im je rekao da mora u toalet, zaovin muž mu je rekao da nema toaleta dok je u kazni. Rezultat je taj da se upiškio tu gde je stajao. Potpuno sam poludela i posvađala se sa njima – sa njenim mužem jer mu nije dao u toalet, a sa zaovom što je to dozvolila. Njen muž mi je rekao da je mislio da je “moj sin normalan kao i druga deca, pa može da se suzdrži na 90 minuta”. Rekla sam mu da je surov i neosetljiv jer dobro znaju da ima probleme. Odvela sam sina kući, a tamo nismo zatekli mog muža.

Kada je muž došao, bio je van sebe od besa što sam se posvađala sa njegovom sestrom nakon što je pristala da nam čuva dete jer je on imao “hitan slučaj”. Pitala sam ga da li misli da je u redu da tako tretiraju dete, na šta je rekao da nije u redu, ali da svejedno treba da im se izvinim jer sam ih uvredila nakon što su nam učinili uslugu. Odbila sam jer nisu NAMA učinili uslugu, već njemu. Onda se on naljutio i rekao mi da sam detinjasta i da ne umem da preuzmem odgovornost za svoje postupke. Sve je eskaliralo i morala sam da prespavam sa sinom kod prijateljice. Rekao mi je da mogu da se vratim kući tek nakon što se izvinim zaovi – piše žena na Redditu uz pitanje da li je ona pogrešila.

– Kazna u trajanju od 90 minuta? Oni su čudovišta! Ni slučajno se ne izvinjavaj nego se razvedi – kaže komentator.

– Koliko ja znam, pravilo za kazne je minut po godini, toliko deca mogu da podnesu. Dakle, kazna za četvorogodišnjaka treba da iznosi četiri minuta. 90 minuta je surovo i nenormalno. Oni bi morali da se izvinjavaju tebi, a ne suprotno.

– Kazniti četvorogodišnje dete jer se glasno igra?! Ja ovo ne ogu da čitam – pišu komentatori koji se jednoglasno slažu da žena ne samo da ne treba da se izvini, već treba da se što pre skloni od te porodice. (zena.blic.rs)