PREVARILA SAM MUŽA SA NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Onda mi je on spremio OSVETU kakvoj se nisam nadala!

Ispovijesti

PREVARILA SAM MUŽA SA NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Onda mi je on spremio OSVETU kakvoj se nisam nadala!

Čekao je 12 godina da joj sve vrati

Na britanskom portalu “San” se pojavila šokantna ispovest, i to u rubrici koja se bavi davanjem saveta.

Savet Didre potražila je žena sa zanimljivom bračnom pričom.

Ovo je bio njen problem:

Draga Deidre,

Imala sam se*s sa najboljim prijateljem svog muža u ranim danima naše veze. Sada, 12 godina kasnije, dobila sam osvetu.

Oboje imamo 37 godina, u braku smo jednu deceniju i imamo dvoje dece. Bili smo tek nekoliko meseci zajedno kada sam imala glupu aferu sa njegovim prijateljem, sa kojim je tada živeo.

On je bio dve godine stariji od mene. Nabacivao mi se kada je moj muž bio na poslu. Znala sam da radim nešto pogrešno ali prijala mi je njegova pažnja.

Jednog dana, kada muž nije bio kod kuće, imali smo se*s. To se nastavilo u narednim nedeljama.

Onda se jednom muž ranija vratio sa posla i zatekao nas na gomili. Bilo mu je baš teško ali mi je oprostio. Njegov prijatelj se iselio i prevazišli smo to.

Sve do sada.

To se dogodilo na proslavi naše desete godišnjice. Dosta sam popila i otišla sam do kupatila, a tamo sam zatekla šokantnu scenu – muža u akciji sa najboljom drugaricom.

Potpuno sam se pogubila, počela sam da urlam i čak sam je udarila. Onda sam zaspala, a kad sam se probudila, muž je sedeo pored mene i plakao.

Rekao je da me vara već šest meseci i da treba da mu oprostim kao što je i on meni. Krivio je mene za svoju aferu, i rekao mi je da ga je moja prevara naterala da se preispituje da li je dovoljno dobar za mene.

Ja sam prekinula svaki kontakt sa drugaricom, a sa mužem spavam u odvojenim sobama. Deca već primećuju da nešto nije u redu.

Deidre je ovoj čitateljki savetovala da ima razumevanja za supruga, i da potraže pomoć bračnog savetovanja. (espreso.co.rs)