Rekla mu da ga ostavlja, pa je uzeo PIŠTOLJ: Pobegla kod KOMŠIJE, a tamo nije očekivala ovakav obrt

Svijet

Rekla mu da ga ostavlja, pa je uzeo PIŠTOLJ: Pobegla kod KOMŠIJE, a tamo nije očekivala ovakav obrt

Amerikanac Mark Huver (39) iz Noks Kauntija uhapšen je zbog pretnje smrću svojoj partnerki s kojom je živeo i čiji je identitet zaštićen, kao i zbog pretnje ubistvom prvom komšiji.

Markova partnerka, koja je poslednje dve godine života živela s njim, morala je da pobegne napolje iz kuće kada joj je u petak 19. novembra on rekao da će je ubiti ako ga napusti.

Ona više nije želela da živi s njim smatrajući da je postao neuračunljiv, te je spakovala stvari i spremala se da ode iz kuće, kada je on posegao za pištoljem i repetirao ga je u njenom pravcu.

Uplašena žena istrčala je napolje i pohitala ka prvom komšiji, a Huver je tokom njenog bega nekoliko puta zapucao, ali je sva sreća nijedan metak nije pogodio.

Ono što je šokiralo i napadnutu ženu ali i komšiju je što je izbezumljeni Huver potom nogom razvalio komšijina vrata kuće i pred njegovom malom decom uperio je pištolj u pravcu dvoje odraslih.

– Birajte! Hoćete u kolena ili u glavu – vikao je Huver pre nego što ga je komšija nekako primirio. Njegova supruga koja je bila na spratu pozvala je policiju i oni su u roku od nekoliko minuta došli i uhapsili su Marka Huvera.

U policiji se branio činjenicom da je bio u afektu i nije znao šta radi.

– Izbezumio me je kad je na ulici zapucao na mene, a naročito kada je obio komšijina vrata i uperio pištolj i na njega. Mark je za lečenje – rekla je dojučerašnja njegova partnerka.

Huver će biti optužen za dvostruki pokušaj ubistva praćen obijanjem tuđe imovine. (objektiv.rs)