Žena više ne priča s njim: Muž nije mogao da RAZLIKUJE blizance, pa je učinio neviđenu stvar

Svijet

Žena više ne priča s njim: Muž nije mogao da RAZLIKUJE blizance, pa je učinio neviđenu stvar

Jedan mladi otac požalio se na Redditu na muke na kojima se našao kada je supruga rešila da sinove blizance oblači na isti način.

Kako se radi o jednojajčanim blizancima starim tek nekoliko meseci, dakle još nisu ni prohodali, otac je došao u situaciju da danima dolazi s posla ne uspevajući da otkrije ko je ko od sinova.

– Upala je u fazu da ih isto oblači, ali identično. Samo ona zna ko je ko. Ja ne. Zbog toga sam morao nešto da uradim – rekao je otac.

Kada je sa sigurnošću od supruge dobio potvrdu ko je ko, jednom sinu je brže-bolje markerom nacrtao krupniju tačku na leđima, kako bi ga razlikovao od drugog deteta.

– Već sutradan kad sam došao s posla, žena je bila toliko besna da ih je izvela u šetnju i rekla da se ne vraća kući već ide kod majke. Danima je tamo. Ljuta je kao nikad do sada. Otkrila je moju nacrtanu tačku i to ju je smrtno uvredilo, što ih ne razlikujem. Zamolio sam je da ih bar u kući ubuduće različito oblači. Ako ikada bude htela da ponovo priča sa mnom – piše razočarano ovaj muškarac.

Njegov post na Redditu oduševio je sve i dobio je za njega više od 1.000 komentara. Reditovci su uglavnom pokušavali da mu objasne šta da radi i da je najvažnije prvo sa ženom da se pomiri. (objektiv.rs)