Zlostavljala psa, pa ga ostavila u frižideru da umre: Odluka suda ju je zaprepastila

Svijet

Zlostavljala psa, pa ga ostavila u frižideru da umre: Odluka suda ju je zaprepastila

Nerviralo ju je njegovo ponašanje

Škotlanđanka Kirsti Meknil (40) zlostavljala je svog psa Kupera više od tri meseca pre nego što je odlučila da mu prekrati dalje muke tako što ga je gurnula u frižider koji više nije otvarala.

Nakon što se pas smrzao do smrti, ona ga je ostavila u frižideru što se pokazalo kao fatalna greška po nju, jer je prijateljica slučajno dok je bila u poseti otkrila kakvu je monstruoznost napravila.

Kirsti se prijateljici pravdala da nije više mogla da trpi teror psa nezgodne naravi i umesto da ga pokloni nekome ili uradi nešto humanije, odlučila je da se nesrećnoj životinji sveti.

Prijateljica je u frižideru zatekla tragove kandži nesrećne životinje koja se očito borila za dah i pokušaj da pobene iz frižidera. Takođe, u kući je primetila nesnosan miris kao i da druge životinje koje Kirsti ima nisu u dobrom stanju.

Prijateljica je u policiji rekla da joj je Kirsti naglasila da joj je bila muka od psa i da je želela da ga samo malo nauči pameti.

Nakon što je privedena zbog ovog neverovatnog čina, Kirsti Meknil proglašena je krivom, a osim uslovne kazne, zabranjeno joj je da narednih pet godina ima kućne ljubimce.

Ona je to veoma emotivno doživela budući da u kući ima još dva psa i mačke, pa je sve vreme pitala sudiju ko će onda da brine o tim životinjama, zaboravljajući na činjenicu zašto je uopšte dospela na sud.

– Celog života imam životinje. One su mi najvažnije. Pogrešila sam sa Kuperom, ali kajem se i obećavam da ništa slično neću napraviti do kraja života. Samo nemojte da mi oduzimate druge u kući – jadala se Kirsti na sudu ali bez uspeha. (objektiv.rs)