„Htela sam da jedem kao čovek“: Izbacila MAJKU sa bebom iz restorana, razlog će vas RAZBESNETI

Zanimljivosti

„Htela sam da jedem kao čovek“: Izbacila MAJKU sa bebom iz restorana, razlog će vas RAZBESNETI

Ona je pokušala da uživa u ručku sa svojim partnerom, ali je ubrzo došlo do skandala

Zamislite prizor: Upravo ste sedeli u restoranu sa svojim dragim, spremni da se opustite i uživate u ukusnoj hrani. Ambijent je odličan, atmosfera je tu, a onda, niotkuda, dete za stolom pored počinje da plače, da vrišti i nastavlja da rida.

Podrazumeva se da je raspoloženje narušeno, ali šta učiniti u toj situaciji? Da li biste ustali i otišli, ili uzeli hranu za poneti? Da li sedate dok vam je neprijatno, proždirete hranu što je brže moguće i brzo izlazite? Ili se približavate porodici u nadi da će smiriti svoje dete?

Jedna žena je izazvala zanimljivu debatu nakon što je učinila ovo poslednje, pokušavajući da sa dečkom uživa u ukusnom obroku i jede kao čovek, kada im je dete grubo prekinulo uživanje.

Dok smo moj dečko i ja bili u restoranu, bila je jedna porodica udaljena oko dva stola od nas. Ovu porodicu činili su roditelji u kasnim dvadesetim do ranim tridesetim godinama i njihovo troje dece, otprilike starosti između dve i 10 godina – objasnila je 23-godišnja devojka na Reditu i opisala situaciju:

-Tek što smo počeli da uživam u obroku, najmlađe dete je počelo da vrišti, iz razloga koji ne mogu da shvatim. Kad kažem vrištanje, govorim o tipu probadanja uha koji je fizički bolan. Sve to traje oko 10 minuta , i u jednom trenutku sam postala nervozna, pošto sam platila da uživam u obroku, a dete ne prestaje.

Nakon što je postala sve isfrustriranija, žena je odlučila da ode do stola i zatraži da neko izvede dete napolje dok se ne smiri, jer svi ostali u restoranu nisu mogli da uživaju u obroku.

-Majka se jako naljutila na mene, rekavši da joj je sin još uvek mali i da moram da pokažem malo saosećanja. Odgovorila sam joj rekavši da sam platila da uživam u obroku i da ako neće da natera svoje dete da ćuti, onda mora da učini uslugu svima u restoranu i izvede dete napolje – istakla je.

Nakon što se naslonila, žena je primetila kako mama zove jednog od članova osoblja da im kaže da je žena nepristojna i da se oseća neprijatno. Na sreću, jedan od ostalih gostiju je ušao da objasni šta se dogodilo, a roditelji su na kraju otišli.

-Rekla sam svojoj prijateljici šta se dogodilo, a ona mi je rekla da je trebalo da budem ljubaznija i obzirnija prema porodici, jer je teško biti roditelj – nastavila je žena.

– Rekla sam joj da su izabrali da imaju decu i da moraju bolje da ih odgajaju. (objektiv.rs)