Profesor uradio SRAMNU stvar pred studentkinjom, pa dobio otkaz: Usledio je OBRT, sada tuži fakultet

Zanimljivosti

Profesor uradio SRAMNU stvar pred studentkinjom, pa dobio otkaz: Usledio je OBRT, sada tuži fakultet

Profesor sa sveučilišta Fordham kojeg su optužili da je mast*rbirao tokom Zoom predavanja sad tuži školu jer tvrdi da zbog erektilne disfunkcije nije u mogućnosti da mast*rbira.

Hauard Robinson (68) bio je redovni profesor na Univerzitetu Fordham u Bronksu. Tokom jednog predavanja studentkinja Andrea Morin snimila je video u kojem izgleda kao da m*sturbira, prenosi “New York Post”.

– Videla sam profesora iznad njegovog struka, posmatrala sam ga oko 2 minuta, a za to vreme se tresao, teško disao i govorio “oh, j***te, da” – izjavila je studentkinja u svojoj tužbi. Sve to je snimila svojim mobilnim, a slučaj je isti dan prijavila policiji.

Morin tvrdi da se prvo obratila školskim savetnicima koji su pokušali da je odvrate od prijave, ali je ipak prijavu podnela Stivu Albanesu, pomoćniku dekana koledža. Poslala je e-mail Albanesu u kojem je podelila detalje navodnog incidenta, kao i video koji je snimila.

U tužbi stoji da je studentkinjuu profesor Robinson kontaktirao putem mejla u kojem ju je pitao “kako se oseća” i rekao da “misli na nju”.

Robinson se zbog otkaza žalio na sudu u Bronksu tražeći da ga vrate na poziciju profesora na Univerzitetu. On tvrdi da mu je zbog erektilne disfunkcije i manjka testosterona ‘praktično nemoguće da postigne erekciju ili mast*rbira’. Napisao je da nije mas*urbirao već se borio da ne urinira zbog povećane prostate i drugih zdravstvenih problema dok je sastavljao mejl za studente oko “PowerPoint” prezentacije.

Robinsona je na radnom mestu zamenila druga profesorka sa punim radnim vremenom. Morin tvrdi da ju je nova profesorka zbog tužbe namerno rušila, te da je zbog toga izgubila pravo na stipendiju i nije na vreme završila studije. (objektiv.rs)