Šest meseci posle smrti supruga Danijela, njegova familija ju je posetila ZAHTEVAJUĆI neverovatnu stvar

Zanimljivosti

Šest meseci posle smrti supruga Danijela, njegova familija ju je posetila ZAHTEVAJUĆI neverovatnu stvar

Supružnicima je ulaskom u brak cilj da dele sve i dobru i u zlu, da ostare zajedno i jedno drugom zauvek ulepšaju živote.

Nažalost postoje parovi čiji se brakovi ne ostvare do kraja, bilo zbog razvoda ili neke nesreće. Poput ove tragedije.

Žena nepoznatog identiteta iz SAD ispričala je na Reditu šta joj se dogodilo posle šokantne i iznenadne smrti supruga.

– Danijel i ja bili smo u braku godinu i po dana. Bilo nam je jako lepo, voleli smo se i delili sve. Pre ulaska u brak, na veridbi mi je dao nakit svoje bake, uključujući i njen skupocen prsten. Zaista mi je ulepšao život i venčanje na najlepši način. A onda je samo odjednom nestao, kao da ga nikad nije bilo – piše žena na stranici foruma “Im I The As…e” (“Jesam li ja ser…a?”).

Šest meseci posle Danijelove smrti, udovica je primila poziv nekih članova familije koji su se najavili za posetu.

– Pomislila sam da je to jako lepo s njihove strane. Iako više nisam tehnički bila deo te familije, nisu me zaboravili. Međutim, moje oduševljenje naglo je splasnulo kad su mi još sa vrata otkrili razlog posete. Danijelova rođena sestra govorila je u bakino ime. Tražila mi je nazad sav njen nakit kao i prsten. Možda bih i pristala na sve ovo da joj je nastup bio blaži, ljudskiji. Ona je takvim tonom to zahtevala od mene, da sam im se zahvalila na poseti i ispratila ih napolje – piše Reditovka.

Iako je sav nakit zaista pripadao Danijelovoj porodici, njoj se sve smučilo.

– Dala sam im sve njegove stvari, čak i stripove iz detinjstva. Daću im sav nakit, ali prsten ne. To je jedini prsten koji ću imati u životu. Želim da me podseća na njega i našu ljubav, a ne na Danijelovu porodicu.

Korisnici Redita složili su se s njom da prsten ne treba da se da porodici preminulog, a naglasili su i da bi trebalo da sve ispriča advokatu jer je za očekivati da se oni neće pomiriti s tim. (objektiv.rs)