Imam aferu s udatom medicinskom sestrom: Jednu stvar NIKAD ne radimo, a OVE 2 reči su mi promenile život

Ispovijesti

Imam aferu s udatom medicinskom sestrom: Jednu stvar NIKAD ne radimo, a OVE 2 reči su mi promenile život

On se nalazi u paklenom ljubavnom četvorouglu

Jedan Britanac se nalazi u pravoj agoniji jer je nesrećno zaljubljen u svoju koleginicu.

– Za sve ostale, ja sam verni oženjeni muškarac koji ima 39 godina i posvećen je svojim ćerkama. Međutim, niko ne zna da se iznutra osećam kao zaljubljeni tinejdžer – priča on i nastavlja:

– Do ušiju sam zaljubljen u moju koleginicu koja ima 37 godina. Ona je medicinska sestra, i često zajedno radimo u istoj ekipi Hitne pomoći. Ona je udata i ima ćerku.

– Svaki put kada je vidim, osećam ogroman pritisak u stomaku, to mi se nikada ranije nije dogodilo. Kada pogledam svoju suprugu ne osećam bilo šta, ništa nas više ne povezuje osim naše dece. Da sam danas upoznao svoju ženu, ne bih sigurno izašao s njom, a kamoli se oženio – iskren je muškarac.

– Moj flert sa koeginicom traje duže od godinu dana, čak ju je njen suprug nekoliko puta zamolio da mi ne šalje toliko poruka. Očigledno je nešto posumnjao, i to sa razlogom. Od početka se pridržavamo jednog pravila: nikada ne razmenjujemo nežnosti na poslu, iako često ludim od želje da je zgrabim i poljubim – objašnjava Englez.

– Prošlog leta me je posle noćne smene zamolila da je otpratim kući. Izgledala je predivno, i nisam mogao da se uzdržim. Privukao sam je sebi i poljubio je tako kako nikada nikoga ranije. Do kraja života ću pamtiti kako se privijala uz mene, i bilo je jasno da i ona mene želi kao i ja nju. Međutim, sve se završilo na poljupcima i milovanju. Priznali smo jedno drugom da smo zaljubljeni, i dogovorili smo se da se narednog vikenda vidimo u tajnosti – navodi on.

– Ali, nekoliko sati pre nego što je trebalo da otputujemo, poslala mi je poruku: Ne mogu! Te dve reči su mi uništile život. Očajan sam, ona kaže da me i dalje voli, ali da ne može da se dogodi ništa između nas jer bi afera upropastila život njenoj ćerki – tvrdi Britanac.

– Život mi se pretvorio u agoniju. Ne mogu da spavam, ne mogu da jedem… Stalno mislim o njoj… Šta da uradim – pita se muškarac. (objektiv.rs)