HIT snimak Maje Marinković kako pokušava da otvori sir iz kesice!

Showbizz

HIT snimak Maje Marinković kako pokušava da otvori sir iz kesice!

Maja Marinković ušla je nedavno u Zadrugu 5 gde je napravila pravi karambol. Ona je za dan preotela Filipa Cara od Dalile Dragojević i tako još jednom pokazala zavodničke sposobnosti.

Da je Majino snalaženje u kuhinji daleko lošije od njenog talenta za osvajanje muškaraca govori snimak iz Zadruge koji je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, video u kome se vidi Marinkovićeva kako se muči da otvori sir iz kesice postao je viralan i prijeti da zasjeni čak i onaj legendarni “pa dobro, šta lagano”.

Ona je snimljena tokom pravljenja sendviča u Zadruzi za koji joj je bio neophodan sir. I upravo tu je nastao problem. Sir je bio upakovan u kesicu koju Maja nije znala da otvori pa se nekoliko minuta mučila da bi na kraju odustala od stavljanja ovog sastojka u baget.

Ovaj Majin “kuhinjski poduhvat” žestoko su komentarisali korisnici na mrežama.

“Maja zna da zaljulja krevet ali ne zna sir da otvori”, “Plačem od smijeha”, “Zabole me stomak”, “Kakva pametnica!”, “Maja talentovanija u spavaćoj sobi nego u kuhinji i to je tako”, glasili su neki od komentara.

Podsjetimo Maji je ovo čevrto učešće u rijalitiju i gotovo tokom svake sezone klipovi u kojima je ona bila akter bili su viralni. (atraktiva.net)

https://www.tiktok.com/@avanturaradiochat/video/7035303702344764677?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0