MAJA I VIKI U ŽESTOKOM SUKOBU Pljušte uvrede na sve strane, a onda se Marinkovićeva unela Caru u FACU, zapretila još jednim HAOSOM

Showbizz

MAJA I VIKI U ŽESTOKOM SUKOBU Pljušte uvrede na sve strane, a onda se Marinkovićeva unela Caru u FACU, zapretila još jednim HAOSOM

Tokom haosa koji je trajao u emisiji “Pitanja gledalaca” između Maje Marinković i Viktorije Mitrović zbog jutrašnjeg razogovara sa Markom Osmakčićem, došlo je i do svađe između Maje i Filipa Cara. On je zamerio Maji što napada Viki.

– Napada me – pravdala se Maja.

– Kako ti napadaš ljude kad razgovaraju sa tvojim momcima? Muvala si joj momka pre toga, ostavi je na miru, ti prva diraš nju i mešaš joj se u vezu. Ajde što mene maltretiraš, nego i druge ljude – uzvratio je Car.

– Ona se mešala meni – govorila je Marinkovićeva.

– Tad te nije ni znala. Šta ti misliš, da ću da sedim i da ćutim sva tvoja nedela? Pustio sam te, samo da se odmorim – istakao je Filip.

– Sad ću da krenem opet – zapretila je Maja.

– Šta te izluđuje kod Cara i hoćeš li uspeti to da promeniš kako biste uživali u vezi – glasilo je pitanje.

– Jutros smo imali scenu koja nije bila ni najmanje prijatna, ovim putem se izvinjavam svima koji nisu mogli da spavaju. Ne mislim da sam bilo šta staršno uradila da bi mi se to nabijalo na nos, ovo je samo traženje izgovora, ali ne mogu da budem 100% sigurna u to. Smeta mi odnos Dalile i njega, jer smatram da nema potrebe da se raspravljaju. Ne znam koja normalna osoba bi mogla da pomisli da ja nešto od toga radim namerno, ja samo ispoljavam tako, tj. na taj način nešto što mi smeta, a i mislim da su neki ljudi kvarni. Ja sam jutros pitala Marka gde je Filip, Viki je odmah skočila, a neće da prihvati da je njen dečko sa njom zbog se*sa, a ne zbog emocija – rekla je Maja.

https://www.youtube.com/watch?v=wn2MXMPGvFM&feature=emb_logo

– Po meni to nije normalan odnos, a ako ti dečko nabija na nos sat vremena za te poglede sa Janjušem i po meni nisi ispala ispravna – rekla je Viki.

– Ona mene nije ugrozila, ali je meni nelogično da ti pljuješ dečka koji je tebe do jule muvao. Ja sam njoj i jutros rekla da ja nemam problem sa njom, nego sa njim, nego mi je nelogično bilo to što je ona u svakoj čorbi mirođija. Meni Maja nije interesna sfera, da se ja bavim sa Majom Marinković koja se je*e sa bivšima i ostaje trudna – rekla je Viki.

– Skini mi se, alo nebitna si – rekla je Maja.

– Elokventna i vaspitana devojka, pa posle zaskače dečka kao majmun – dobacila je Viki.

– Ja se ni bih bavila sa Viki, ona mene ne zanima. Ti si to što jesi. Pa šta je ona za mene, jedno veliko ništa . Životno si oštećena – rekla je Maja. (Kurir.rs/M.M.)

https://www.youtube.com/watch?v=BGKLz7xL-2A&feature=emb_logo