SELJANČICE, KRAJ JE! CAR I MAJA PO STOTI PUT RASKINULI: Napravili haos u Beloj kući, ULETELO OBEZBEĐENJE, a javila se i DALILA

Showbizz

SELJANČICE, KRAJ JE! CAR I MAJA PO STOTI PUT RASKINULI: Napravili haos u Beloj kući, ULETELO OBEZBEĐENJE, a javila se i DALILA

Maja Marinković i Filip Car po ko zna koji put su se posvađali i raskinuli. Sad je kriva Viktorija Mitrović, koja je napala Maju Marinković da joj navodno remeti mir u vezi sa Markom Osmakčićem. Na iznenađenje svih, Filip Car je stao na stranu Viktorije i branio je od njegove devojke:

– Ne možeš da se obraćaš mom dečku, ja sa tvojim dečkom ne pričam – vikala je Viktorija.

– To ti reši sa svojim dečkom. Meni ne bi smetalo da ti pričaš sa Filipom, jer znam da ne bi bio sa tobom. Možda bi te je*ao napolju, ali nikada u životu ne bi bio sa tobom – uzvratila je Maja.

– E, to ne znaš, kad budem proverila, onda ću znati – zapretila je Viki.

– Dobro, Viki, od sada se ti i ja družimo – poručio je Car, a nakon toga je nastao još veći haos, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

– Gotovo je, Majo, sa mnom je kraj! Seljančice jedna, sklonite ovo ljudsko dno! Završena priča sa mnom, završili smo! Sve se meni radi prvom, tako se i za slavu – vikao je Car.

– Hej, mene nemojte da mešate – dobacila je Dalila. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=LLg–RaV9vs&feature=emb_logo