Dok su se roditelji sa decom igrali u parku, dogodila se prava drama: Sve je izgledalo kao u triler filmu

Svijet

Dok su se roditelji sa decom igrali u parku, dogodila se prava drama: Sve je izgledalo kao u triler filmu

Tinejdžerka Amber Gibson (16) iz škotskog Hamiltona, takođe poznata kao Amber Niven, pronađena je mrtva dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Telo je pronađeno u parku Kedzov Glen, policija sprovodi istragu, a smrt se vodi kao neobjašnjiva.

– Dok nastavljamo sa istragom, biće pojačano prisustvo policije u toj oblasti. Želela bih da se zahvalim javnosti na dosadašnjoj pomoći i zamolim sve koji imaju nove informacije, a koji nisu razgovarali sa policijom da nam se jave. Naše misli su uz porodicu tragično preminule devojke – navela je Brajoni Dej, glavna inspektorka policije okruga Lanarkšir.

Kako navode prisutni, tog dana ništa nije nagoveštavalo da će se desiti nešto jezivo. Roditelji su se, prema navodima, sa decom igrali u parku i uživali u zimskim čarolijama, kada se odjednom stvorio veliki broj policije i zavladal je panika kao i krimi filmovima, prenosi Dejli rekord.

– Sve je bilo mirno i tiho u tom parku, osim nekoliko porodica sa decom koja su se grudvala i pravila snežne figure. Onda je odjednom došla policija i sve je bilo opkoljeno i zatvoreno. Izašao sam da pitam šta se dešava, ali niko nisu mogli ništa da mi kažu o čemu se radi – naveo je jedan meštanin za škotske medije.

Policija apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije o zločinu da se jave u najbližu stanicu ili pozovu dostupne policijske brojeve telefona. (objektiv.rs)