Išla na časove samoodbrane zbog nasrtljivog partnera: Kada je položila ispit, dogodila se užasna stvar

Svijet

Išla na časove samoodbrane zbog nasrtljivog partnera: Kada je položila ispit, dogodila se užasna stvar

Imala je osećaj da mora da pohađa večernji kurs

Amerikanka Lesli Rivs (45) iz gradića Troje nije više mogla da izdrži psihičko i fizičko maltretiranje partnera Roberta Tara (48), te je rešila da krene sa časovima samoodbrane.

Videla je da je u poslednje vreme postao jako nasrtljiv prema njoj i jednostavno se plašila najgoreg. Što se nažalost i dogodilo.

Robert Tar trenutno se nalazi u pritvoru i čeka na suđenje pošto je optužen za ubistvo Lesli Rivs. Ubistvo se dogodilo u Farmersvilu kod Sent Luisa kada se Lesli nije vratila kući.

Robert je otišao kod prijatelja Kristofera Smita za koga je u poslednje vreme sumnjao da je u tajnoj vezi sa Lesli. Kada ih je oboje zatekao u njegovoj kući, pao mu je mrak na oči.

Nije želeo da sasluša opravdanje partnerke da je sa Kristoferom išla na časove samoodbrane, kao i da joj je dosta maltretiranja. Taru je prekipelo i kako je imao pištolj kod sebe, upotrebio ga je i ubio ju je.

Prilikom hapšenja, Robert je priznao policiji da je bio ubeđen da ga Lesli vara i nije ni znao da je ona dan pre zločina položila ispit iz časova samoodbrane.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, Lesli i Kristofer zaista su bili u tajnoj vezi. Šefica kompanije u kojoj je Lesli Rivs radila rekla je da se dogodila neopisiva tragedija.

– Ova bol koju osećamo ne može se opisati rečima. Lesli je znala kakav joj je partner i zato je pohađala časove samoodbrane. Imala je osećaj da bi on jednom mogao i da je ubije iz ljubomore – rekla je Don Mashil. (objektiv.rs)