MAJKA MALOLETNE MILICE (17) VAN SEBE! Ćerku ne prepoznaje, a zetu tek sprema haos: Dete mi je SKROZ PUKLO, postala je MENSUROV ROB

Showbizz

MAJKA MALOLETNE MILICE (17) VAN SEBE! Ćerku ne prepoznaje, a zetu tek sprema haos: Dete mi je SKROZ PUKLO, postala je MENSUROV ROB

Milica Veselinović trenutno prolazi kroz težak period u rijalitiju – žestoki, sve češći sukobi sa dečkom Mensurom Ajdarpašićem odrazili su se na njeno raspoloženje, ali i ponašanje, te svakodnevno ulazi u kako verbalne, tako i fizičke obračune sa drugim zadrugarima u Beloj kući.

Tim povodom oglasila se njena majka Ana Veselinović za Pink.rs, koja se odmah požalila da joj nije dobro dok gleda svoju ćerku u “Zadruzi”.

– Šta mi teško pada? Pa, ponašanje mog deteta, vidim da je pukla skroz… Popustila je sa živcima, uopšte joj nije lako. Nervozna je, napeta… Verujte mi da se jako brinem. Mislim da je do toga došlo jer nije znala ni gde, ni s kim u vezu ulazi. Iskreno, nije joj lako, ja to vidim i srce mi se cepa – zabrinuto priča Ana, koja se osvrnula na Mensurovo ponašanje prema njenoj ćerki.

Podsetimo, Milica je u intervjuu kroz suze pričala da joj je zabranjeno da se smeje, gleda druge muškarce, a da samoincijativno, dok drugi momci u kući govore na sastancima za crnim stolom, ona spusti glavu i gleda u pod.

– Ono što joj radi Mensur je strašno, ja ne znam dokle će to ona više da trpi. Da ne sme da se nasmeje, pogleda… Ona je stvarno kod nas, kod kuće, skroz drugačija – opuštena, vedra, nasmejana, otvorena… Sa puno ambicija. A tamo, totalno drugačija. Ja ne znam ko ono može da trpi, onakvo Mensurovo ponašanje… Postala je Mensurov rob! I rob i robot. Ma, svašta bih mu rekla kada bih ga videla ili čula, ali to bih ostavila za u četiri oka – kaže Miličina majka. (Kurir.rs/Pink.rs/M.M.)

https://www.youtube.com/watch?v=38yC78bAsi4&feature=emb_logo