Izašla je iz kuće i nestala bez traga: Posle se desilo nešto u šta niko nije mogao da poveruje…

Zanimljivosti

Izašla je iz kuće i nestala bez traga: Posle se desilo nešto u šta niko nije mogao da poveruje…

O Alberti Limen, koja je nestala nije bilo ni traga, ni glasa. Porodica se, kako se navodi, već odavno oprostila i pomirila sa činjenicom da je jednostavno nestala bez traga i da je više niko nikad neće pronaći.

Međutim, kada su se najmanje nadali, njeni posmrtni ostaci pronađeni su na dnu reke Konektikat u automobilu Pontiak. sa registarskim tablicama “OB610”, tačno onim koji odgovaraju automobilu u kom je Alberta nestala

U trenucima kada je nestala, ona je imala 63 godine, prenosi WMUR.

Policija države Nju Hempšir saopštila je da veruje kako je vozilo bilo potopljeno u reci i da ga niko nikad nije pronašao, kao ni telo starice.

Nensi Meklejn, ćerka nestale žene čiji posmrtni ostaci po svoj prilici pripadaju, rekla je da su odavno izgubili nade da će je naći, ali svakako da u dubini duše nisu odustali.

– Nikada ne treba odustati. Nikada nismo mislili da će majka biti pronađena ovde, ali desilo se – navela je njena ćerka, koja je u trenucima nestanka majke imala samo 16 godina.

Nensi i njena ćerka Rokejn Meklejn žive u Vermontu, samo nekoliko kilometara udaljenom od mesta gde su u petak pronađeni posmrtni ostaci Alberte Limen.

Ronilački tim Nju Hempšira nastavlja da istražuje područje oko potopljenog vozila, ali policija veruje da je njena smrt tada bila splet nesrećnih okolnosti i da je malo verovatno da je reč o ubistvu.

– Ukoliko policija posmrtne odstatke zvanično identifikuje, moja majka će konačno počivati u miru – zaključila je Nensi Meklejn, koja sada ima 59 godina. (objektiv.rs)