NA VENČANJU SVOG SINA NOSIĆU ŠTA ŽELIM: Svekrva rešila da obuče OVU HALJINU, pa ZAPRETILA mladi, svi se pitaju kako se toga setila

Ispovijesti

NA VENČANJU SVOG SINA NOSIĆU ŠTA ŽELIM: Svekrva rešila da obuče OVU HALJINU, pa ZAPRETILA mladi, svi se pitaju kako se toga setila

Poznato je da nošenje bele boje na venčanju je može da vas dovede u problem sa mladom. Iako većina gostiju nikada ne bi obukla belo, jedna mlada podelila je svoju nevericu kada je saznala da njena svekrva ne samo da namerava da obuče belo, već svoju venčanicu.

Naime, kako piše “Mirror”, svekrva planira da nosi venčanicu koju je ona nosila kada se udala za svog supruga. Buduća mlada njen plan podelila je na društvenim mrežama te zamolila korisnike za savet kako da se nosi sa ovim problemom.

“Ova žena je jednostavno nezamislivo podla i dvolična… Nisam još rekla svom vereniku jer je apsolutni “mamin sin” i ne želim da stvaram dramu”, napisala je u svojoj objavi te podelila fotografije venčanice i razgovora koji je imala sa svojom svekrvom.

Prvo je pitala svekrvu gde je kupila haljinu koju namerava da nosi na njihovo venčanje, na što je ona samo odgovorila: “Već si videla sve. Nisam li ti prošli vikend pokazala album sa svoje svadbe?” te joj poslala fotografiju svoje venčanice.

Mlada je najpre ostala u šoku, ali je odgovorila: “Žao mi je, ne želim biti nepristojna ili bilo što drugo, ali planirate da obučete svoju venčanicu na naše venčanje? Možemo da vam pomognemo da pronađete sličnu haljinu koja odgovora uz naše dogovorene boje za goste.”

Njena svekrva tada je izgubila živce te joj ljutito odgovorila: “Ne igraj se sa mnom, k**vo. To je venčanje MOG sina i ja plaćam više od polovine. Nosiću haljinu koju želim i ako imaš šta da kažeš tome, srećno tvojoj porodici jer znam da je previše siromašna da priušti venčanje, jer ja već plaćam više više od polovine. Nemoj da si se usudila ni da pomisliš da pokušaš da mi pokvariš ovaj trenutak. Znaš da se ostatak moje dece neće venčati dok sam živa i ovo je jedino venčanje na kojem ću biti.”

Nakon što je celu prepisku mlada podijelila na Redditu, korisnici su ostali šokirani ponašanjem njene svekrve. “Svaki gost će gledati svekrvu i pitati se šta nije u redu sa njom. Znam da je grozno, ali ovo samo pokazuje svim prijateljima i porodici kakav je psihopat”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Da je moja svekrva tako razgovara sa mnom, ne bih joj se više nikada obratila.” (kurir.rs)