Ostao je bez OBE NOGE u nesreći, ali nije odustao: Zbog onog što sada radi klanja mu se ceo svet

Svijet

Ostao je bez OBE NOGE u nesreći, ali nije odustao: Zbog onog što sada radi klanja mu se ceo svet

Najinspirativnija priča koju ćete pročitati u poslednje vreme

Rus Rustam Nabiev ne samo da je ostao živ, već je našao i sreću i smisao života. Ovo je tema kojom se bavi njegov Instagram blog, koji svima dokazuje da je život lep i da se uvek vredi boriti.

Dvadesetpetogodišnji vojnik Ufe preživeo je strašnu katastrofu kada mu se srušila kasarna. Ovaj datum smatra “drugim rođendanom”.

Tog dana je poginulo 24-oro njegovih kolega iz vojske, ali uprkos tome što je čitavu noć bio zatrpan pod ruševinama, on je spasen.

Međutim, uprkos tome što je preživeo, izgubio je obe noge. Ipak, Rustam nije odustajao. Danas igra hokej na ledu i piše popularni blog.

Mnogi pratioci kažu da ih Rustam inspiriše.

– Dobijao sam pisma od ljudi koji kažu da sam ih sprečio da naprave najgoru grešku u svom životu – da izvrše samoubistvo. Veoma je lepo znati da moj primjer pomaže drugima da ne odustaju. Samo zbog toga vredi preživeti i boriti se – rekao je Rustam za jedan ruski portal, prenosi NBC news.

Ono što je najviše neverovatno, jeste činjenica da je ovaj čovek rekreativno i planinar i da osvaja ruske vrhove koristeći samo ruke.

Motivacija koja može doći od strane ovog čoveka je zaista velika, tako da nikog ne treba čuditi broj pratilaca ovog hrabrog vojnika. (objektiv.rs)