Pitao prijatelja može li da sahrani psa u njegovom dvorištu: Pet dana kasnije, otkrivena je užasna istina!

Svijet

Pitao prijatelja može li da sahrani psa u njegovom dvorištu: Pet dana kasnije, otkrivena je užasna istina!

Džon Ajhner (43) iz Ohaja uhapšen je zbog sumnje da je prošle nedelje ubio svoju suprugu i majku četvoro dece Amber Ajhner (34).

Amber je nestala nakon što se nije pojavila na mesečnom okupljanju prijateljica. Jedna od njih pozvala je Džona i pitala šta se dešava, ali on je rekao da ne zna i da ju je video to jutro da ide na posao.

Iste večeri, Džon je bukvalno banuo prijatelju na vrata pitajući ga može li u njegovom velikom dvorištu da sahrani psa. Pritom mu je dodao kako bi deci bilo jako teško da znaju da je pas pokopan u njihovom dvorištu, te je prijatelj rekao da se slaže sa idejom.

Međutim, posle četiri dana prijatelj je čuo na vestima da je Amber Ajhner nestala. Nije mu bilo jasno kako mu Džon ništa nije rekao, te ga je pozvao. Videvši da Džon prilično smušeno navodi moguće razloge gde je Amber mogla da ode, prijatelj se setio da je on pre nekoliko dana sahranio psa i telom mu je prošla jeza.

Nije želeo da iskopava leš sam već je zvao policiju i ispričao da je Džon dolazio zbog psa. Ujutro je policija došla u dvorište i pronašla je leš ženske osobe za koju se sumnja da je Amber Ajhner.

Istraga je utvrdila da je Džon napustio Amber i decu, kao i da je ona podnela zahtev za razvod braka. Znajući da će starateljstvo nad decom bez ikakve sumnje pripasti njoj, to nije želeo da dozvoli i odlučio je da je liši života, prenosi WTWG.

Džon Ajhner već je bio u zatvoru. Pretukao je Amber i pokušao da zadavi jednu četrnaestogodišnju devojčicu na ulici. Tada je dobio 15 meseci, a za ovaj sad zločin, ukoliko se dokaže da ga je on počinio, a sva je prilika da je tako, dobiće najmanje 30 godina zatvora. (objektiv.rs)