(VIDEO) Nekoliko minuta prije vjenčanja mladoženja je primio mladenku za ruku i otkrio joj istinu o sebi

Ispovijesti

(VIDEO) Nekoliko minuta prije vjenčanja mladoženja je primio mladenku za ruku i otkrio joj istinu o sebi

Sada zna za kakvog se muškarca udala!

Ulazak u brak može biti zbunjujući. Vi ste se, zapravo, odlučili na veliku životnu obavezu – obavezu da ćete cijeli svoj život provesti s nekim, da ćete paziti na tu osobu i biti uz nju u dobru i zlu.

Budući da mi ne možemo vidjeti u budućnost, u tim odlučnim trenutcima smo ponekad neodlučni i nesigurni. No, ne možemo puno učiniti u vezi toga.

Najmanje možemo poželjeti za bogobojaznog partnera koji zna kako se odnositi prema svom bračnom partneru. Takav partner je onaj koji živi po Božjem učenju. Neki od nas imaju sreće pa su blagoslovljeni takvim partnerom. Mlada se mladenka Maggie Earwood nedavno pridružila toj sretnoj listi.

Kada je Maggie hodala do oltara kako bi konačno sjedinila ruke sa svojim suprugom, marincem Calebom Earwoodom, saznala je da je on muškarac kojeg je oduvijek željela.

Caleb je rekao Maggie da mora učiniti jednu stvar prije nego kaže „da“. Rekao je da, prije nego započne vjenčanje, se mora pobrinuti za jednu stvar.

Trebao se pomoliti sa svojom suprugom. I trebao je to odmah.

Taj je predivan trenutak zabilježio fotograf Dwayne Schmidt, koji je priznao da nije mogao zadržati suze. Osjećaji su bili na vrhuncu.

Prema tradiciji, mlada i mladoženja su pazili da se ne vide prije ulaska u crkvu. Umjesto da gledaju jedno u drugo, držali su se za ruke okrenuti jedno drugom leđima, a Caleb je zatražio Božji blagoslov za njihov brak. (magazin.ba)