Danima se spremala za ovaj poseban dan, a onda doživela razočaranje kao nikad u životu (VIDEO)

Ispovijesti

Danima se spremala za ovaj poseban dan, a onda doživela razočaranje kao nikad u životu (VIDEO)

Bila je šokirana jer se niko nije pojavio

Dan zahvalnosti je američki praznik kada svi broje svoje blagoslove, međutim jedna žena na TikToku provela je deo svog dana osećajući se potišteno.

U videu koji je podelio njen dečko Kristijan Zamora, poznat u aplikaciji kao “Kidalloy”, možemo videti devojku po imenu Marjan koja sedi u svom domu skrhana nakon što se niko od njenih prijatelja nije pojavio na njenom obroku “Friendsgiving”.

Snimak, koji je od tada postao viralan s više od 14,7 miliona pregleda, počinje time da muškarac snima njen podrum koji je uredila za praznik, s gomilom hrane i uređenim stolom.

– Moja devojka je bila tako uzbuđena zbog svog prvog “Dana prijatelja”, ali niko se nije pojavio. Uredila je podrum i skuvala toliko hrane. Pokušavam da je razveselim, ali ništa ne uspeva – rekao je njen dečko u snimku.

https://www.tiktok.com/@kidalloy/video/7032485622354889989?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Tužni isečak stekao je veliku pažnju na internetu otkako je objavljen, a “lajkovalo” ga je neverovatnih 1,3 miliona ljudi i ima više od 22.500 deljenja.

Mnogi korisnici društvenih mreža takođe su pohitali da ostave komentar kako bi podelili svoja razmišljanja o snimku i ponudili poruke podrške ženi.

– Dušo, tako mi je žao što ti se ovo dogodilo. Pojavio bih se u trenu da sam tvoj komšija – napisao je TikToker, Kris Safir.

– Potrebni su joj novi prijatelji. Oprosti, devojčice, želim ti sve najbolje. Možemo biti virtuelni prijatelji – dodala je izvesna Maribel Silva. (objektiv.rs)