IZAŠLA U GRAD NA PIĆE, PA ZAVRŠILA U PORODILIŠTU: Devojka nije znala da je u drugom stanju sve do OVOG trenutka!

Ispovijesti

IZAŠLA U GRAD NA PIĆE, PA ZAVRŠILA U PORODILIŠTU: Devojka nije znala da je u drugom stanju sve do OVOG trenutka!

Lavinija Stanton (23) iz Helfaksa nedavno dogovorila izlazak sa drugaricama, ne znajući da je duboko zašla u osmi mesec trudnoće.

Otišle su u restoran, međutim, Laviniju su sve vreme mučili grčevi u stomaku za koje će se kasnije ispostaviti da su bile kontrakcije. Bolovi su bili toliko jaki da je rešila da umesto svojoj kući ode u kuću svoje majke koja joj je bliže.

Majka ju je čekala sat vremena, a kada je shvatila da se situacija pogoršava, pozvala je hitnu pomoć i dobila savet da, ukoliko se grčevi ne smire, dođu u bolnicu.

Oko dva izjutra su i došle u bolnicu. Laviniji su tražili uzorak urina i par minuta kasnije Lavinija je saznala da je usred porođaja.

U 8:54 ujutru na svet je, carskim rezom, došla devojčica po imenu Vilou, a Lavinija kaže da još uvek ne može da se oporavi od šoka.

– Sada je već prošlo par nedelja i privikla sam se na novu situaciju. Ne mogu da verujem da sam samo 10 sati pre porođaja sedela i pila koktele sa drugaricama, nemajući pojma da sam trudna. Činjenica je da sam nabacila u poslednje vreme par kilograma, ali bila sam uverena da je to od malo kretanja i mnogo jela, kao i kod većine nas u vreme pandemije – kaže ona.

Lavinija kaže i da živi sa svojim dečkom, Kamerunom (25) i da im je trebalo malo vremena da se uhodaju u život novopečenih roditelja po prvi put, ali da sada uživaju u toj ulozi.

– Nisam imala nijedan simptom trudnoće, ni mučninu, niti sam osetila pomeranje bebe, baš ništa. Stomak mi jeste bio veći, ali nije izgledao kao trudnički, već kao da sam se ugojila – kaže ona za “Daily Mail”. (kurir.rs)