MARIJA OGORČENA NA ĆERKU NAKON DISKVALIFIKACIJE: S Miljanom sam završila, zavila nas je u CRNO!

Showbizz

MARIJA OGORČENA NA ĆERKU NAKON DISKVALIFIKACIJE: S Miljanom sam završila, zavila nas je u CRNO!

Marija Kulić izuzetno je teško podnela novu diskvalifikaciju svoje ćerke Miljane iz “Zadruge” zbog fizičkog napada na njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Kako Kurir saznaje, njoj je pozlilo nakon što je čula kakav je skandal Miljana napravila. Iako se u medijima pisalo da će se Kulićeva iz Šimanovaca uputiti ka porodičnoj kući u Nišu, ona je ostala u Beogradu jer se plaši reakcije svojih roditelja na njen najnoviji postupak.

Marija i Siniša, koji su teško bolesni i zabranjen im je svaki vid stresa i nerviranja, od prekjuče pre podne ne mogu da dođu sebi. Iz kuće ne izlaze i kako navodi izvor, preko ove sramote svojoj ćerki neće preći. Posebno su pod stresom jer će Miljani biti oduzeta i kuća zbog diskvalifikacije, što je i sama potpisala pre nego što je ušla u rijaliti.

Pozvali smo Mariju za komentar jutro posle incidenta u kom je Miljana mučki prebila Zolu štiklom po glavi dok je spavao.

– Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno – ispijenim glasom rekla nam je Marija. (kurir.rs)