SUPRUG SE VRATIO SA POSLA, A U TORBI OSTAVIO OVO: Nije mogla da veruje šta vidi SVOJIM OČIMA

Ispovijesti

SUPRUG SE VRATIO SA POSLA, A U TORBI OSTAVIO OVO: Nije mogla da veruje šta vidi SVOJIM OČIMA

Nedavno sam u suprugovoj torbi kad se vratio s posla pronašla kond*me i to njih pet u kutiji od 12 – napisala je anonimna žena psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistkinji Deidre.

– Mislila sam da je na osmodnevnoj konferenciji, a vratio se svež kao s odmora – rekla je, iako se, kaže, obično vraća iscrpljen od kasnonoćnog opijanja s kolegama i bled od boravka u sobi za sastanke.

Još je tada, ispričala je, pomislila kako je čudan, ali se nije više s tim opterećivala, no kad je nekoliko dana kasnije zatrebao paracetamol potražila ga je u njegovoj torbi gde je našla kond*me, upalila joj se ‘lampica’.

– U posljednje vrijeme nam je bilo teško jer smo pre tri meseca dobili drugu bebu i znam da ja trenutno nisam najzabavnija osoba na svetu, ali nikad nisam mislila da će me prevariti – rekla je.

– Niste njuškali, legitimno ste po njegovoj torbi tražili lekove i on vam sada duguje objašnjenje – napisala joj je Deidre.

Premda ona, kaže terapeutkinja, priznaje da trenutno baš i nije zabavna, to nije razlog da je suprug vara.

– Sedite s njim i recite mu da ste našli k*ndome i da morate znati zašto bi reskirao vaš brak. Ako se volite, možete prebroditi i prevaru, ali nakon puno rada na vašoj vezi i puno razgovora; naravno ako ste vi uopšte spremni pokušati – zaključila je. (espreso.co.rs)