Žalila se na bol u glavi, pa došla kod lekara: Snimili joj lobanju i pronašli nešto nezamislivo

Zdravlje

Žalila se na bol u glavi, pa došla kod lekara: Snimili joj lobanju i pronašli nešto nezamislivo

Neobjašnjivo je svima kako joj se ovo dogodilo a da nije znala ništa

Devojka (29) iz Tajvana došla je kod lekara žaleći se na veliku bol koju oseća u predelu nosa i sinusa. Bol joj se pojavila posle tuče sa sestrom.

Nakon što su je doktori pregledali, zaključili su da postoji šansa da možda nešto ima u lobanji ili kod nosa za šta nije svesna da je tu, pa su je poslali na snimanje. I bili su u pravu.

Doktori su u lobanji neimenovane Tajvanke pronašli dva štapića koje taj narod koristi za obroke!

Ispostavilo se da je devojka nosila štapiće u nosu čak nedelju dana, zbog čega joj je nekoliko puta išla krv iz nosa. S druge strane, ostala je i ona bez teksta jer joj nije bilo jasno kako se to dogodilo.

Dan kasnije setila se da joj je sestra prilikom koškanja držala dva polomljena štapića i shvatila je da joj je ona u naletu besa verovatno gurnula njih u nozdrve.

– Komadići plastičnih štapića prodrli su u njen nosni septum zid koji deli dva nosna kanala. CT snimak je pokazao da ima dva velika fragmenta štapića ugrađena duboko u sinusima. Jedan od fragmenata plastičnih štapića imao je oko 3,5 centimetra, a drugi 5 centimetara. Nakon analize položaja stranih tela i rana na licu žene, utvrđeno je da je posekotina zapravo bila tačka ulaska fragmenata – rekli su doktori, prenosi The Journal of Emergency Medicine. (objektiv.rs)