Marija preživela dramu u taksiju: Vozač joj uputio JEZIVE REČI, ali je brzo reagovala i sve snimila

Svijet

Marija preživela dramu u taksiju: Vozač joj uputio JEZIVE REČI, ali je brzo reagovala i sve snimila

Istraživanja kažu da je svaka devojka bar jednom bila žrtva maltretiranja kad god bi ušla u taksi vozilo, bilo da je u pitanju samo verbalno uznemiravanje ili znatno ozbiljniji s*ksistički ispad. Jedno takvo iskustvo podelila je izvesna Marija Paola iz kolumbijske prestonice Bogote.

Ona je, naime, bila s*ksualno uznemiravana od strane taksiste, koji joj je sve vreme upućivao neprimerene komentare sa dobro poznatom namerom.

Marija je odmah uvidela da je upala u neprijatnost, pa je odlučila da potajno izvadi mobilni telefon i snimi celokupnu situaciju.

Na snimku koji je naslovila sa: “Ovo je uznemiravanje, zato se i plašimo da uđemo u taksi”, čuje se kako je muškarac naziva “ljubavi”, a potom je prešao i na “konkretnije predloge”, prenosi list Cronica.

– Bilo bi mi drago da imamo svoj stan, to bi me i te kako zadovoljilo. Ispunio bih ga poljupcima i bio bih fasciniran da kupim neku ovakvu kućicu – govorio je taksista i pokazivao prstom na kuću pokraj kolovoza.

– Zamisli, oboje živimo tamo, ti me zoveš mobilnim telefonom i pitaš me: “Ljubavi, gde si” – dodao je taksista.

Iako mu je Marija rekla da je srećna što je sama i što živi sama, taksista je nastavio da joj postavlja pitanja o ličnom životu i da joj se “nabacuje”, što je devojka shvatila kao ozbiljno maltretiranje.

Video snimak je ubrzo postao viralan, a Marija Paola je za lokalni medij “Ariba Bogota” rekla da se incident dogodio kada je taksijem krenula u tržni centar, da se sve dobro završilo, ali da strahuje za ostale devojke koje bi potencijalno iz ovakvih situacija izlazile kao žrtve silovanja. (objektiv.rs)