SESTRA MILJANE KULIĆ ULAZI U RIJALITI! Ana došla na audiciju sa Marijom, a sa njom stiže i SIN POPULARNOG ESTRADNOG PARA!

Showbizz

SESTRA MILJANE KULIĆ ULAZI U RIJALITI! Ana došla na audiciju sa Marijom, a sa njom stiže i SIN POPULARNOG ESTRADNOG PARA!

Sestra Miljane Kulić (28), Ana Kulić (19), započinje rijaliti karijeru.

Lepa Nišlijka učestvovaće u novoj sezoni “Survajvera”, koja će uskoro početi da se snima u Dominikani.

Naime, “Informer” je uslikao Anu kad je proteklog vikenda, u pratnji majke Marije i porodičnog prijatelja, iz Niša stigla u Beograd zbog audicije za učesnike tog surovog rijalitija. U hotelu gde je održavana audicija Ana se zadržala oko sat vremena, a najmlađa Kulićka je prošla prvi krug.

Kako je otkrio naš izvor, Ana jedva čeka da krene u Dominikanu, gde će se boriti da bude “jedina preživela” u ekstremnom rijalitiju.

– Ana je planirala da se pridruži Miljani u “Zadruzi”, ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija jer je pokušala da ubije Zolu! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je rešila da se prijavi za “Survajver”! Nije joj problem ni da po ceo dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za se*s-bombu, a sada će se u to uveriti i gledaoci – priča sagovornik.

Sa Anom Kulić u “Survajveru” trebalo bi da se takmiči i Dejan Ibraimov, sin Natalije i Sanija iz grupe “Trik FX”.

– Mog sina su pozvali i bio je na kastingu. Ko zna, možda luda mama ode sa njim. Meni je to izazov. Uvek želim da probam nešto novo – kaže Natalija. (Kurir.rs/Informer/M.M.)