ĆERKU ŽELJKA MITROVIĆA VERENIK POČASTIO KRPICOM OD 2.000 €! Kristina uživa u luksuzu sa MILIJARDEROM, a sada se pohvalila!

2831329_ilija_ls-640x426-1.jpg

ĆERKU ŽELJKA MITROVIĆA VERENIK POČASTIO KRPICOM OD 2.000 €! Kristina uživa u luksuzu sa MILIJARDEROM, a sada se pohvalila!

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina već dve godine uživa u ljubavi sa svojim verenikom Ilijom iz Ukrajne, koji je jedan od najmlađih milijardera na svetu.

Njih dvoje svakodnevno uživaju u luksuzu, a sada je Kristina pohvalila šopingom u prestižnoj radnji gde je pronašla skupoceni komad odeće koji joj se veoma dopao.

U pitanju je majica dugih rukava s prepoznatljivim bedžom iz kolekcije Balmain, koja se na njihovom sajtu može pronaći po ceni od oko 2.000 evra, ali na trenutnom sniženju za 1.240 evra.

“Našla sam zaista predivan komad”, napisala je Kristina na storiju na Instagramu i dodala da je zadovoljna šopingom, a u jednom trenutku se oglasio i njen verenik na svom profilu.

Inače, Kristina i Ilija nedavno su proslavili drugu godišnjicu veze, a on joj je tada priredio spektakularno iznenađenje.

“Srećne dve godine, dušo. Hvala Bogu što sam te upoznao”, napisao je Ilija uz fotografije iz privatnog aviona na kojima se strastveno ljube. (Kurir.rs/I.B.)

scroll to top