POZELENEO OD LJUBOMORE! Filip video kako se Dalila i Dejan grle, zabalovio od besa, a tek kako ga je Maja dočekala (VIDEO)

Screenshot_2-5.png

POZELENEO OD LJUBOMORE! Filip video kako se Dalila i Dejan grle, zabalovio od besa, a tek kako ga je Maja dočekala (VIDEO)

Maja Marinković i Filip Car nakon što su odspavali neko vreme, ustali su i otišli do Bele kuće. Došli su do pušionice i zatekli Dejana i Dalilu u nikad bližem izdanju nakon svega što se izdešavalo. Car je vrlo brzo napustio pušionicu i vidno neraspoložen potom napustio i dnevnu sobu.

Marinkovićevoj njegovo neraspoloženje nakon prizora iz pušionice nije promaklo, te mu nije dozvoljavala da zaspi i pokušavala na sve načine da dođe do priznanja.

– Ja kakva god da sam, sa mnom čovek zna bar na čemu je – rekla je Maja. – Zato budi pametna i nemoj da radiš gluposti – nastavio je Filip. – Što ti to sad meni pričaš? Da li si ljubomoran, šta je problem? – govorila je Maja.

Nakon šuškanja u krevetu, ljubavni par je zaspao, ali ovoga puta bez intimnih odnosa koji su postali ritual. Filip Car i dalje pogođen prizorom koji je zatekao, okrenuo je Maji leđa.

– Sad ne mogu da zaspim, bubuljice mi izlaze, muka mi je, boli me želudac – počeo je Car.

– Pakao. Koliko je gadan prizor – prokomentarisala je Marinkovićeva. – Tebi ne paše taj prizor, lakše ti je da meni je*eš mozak – rekao joj je Car. – Ja imam pravo na svoje mišljenje – odbrusila mu je Maja.(kurir.rs)

scroll to top