MALOLETNICA MILICA SKOČILA DA TUČE MENSURA! Veselinovićeva se zaplakala od GNEVA, ne gleda gde UDARA, a on doliva ulje na vatru!

Screenshot_7.png

MALOLETNICA MILICA SKOČILA DA TUČE MENSURA! Veselinovićeva se zaplakala od GNEVA, ne gleda gde UDARA, a on doliva ulje na vatru!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestok sukob za vreme emsije “Gledanje snimaka”.

On je sve vreme pretio devojci da se sa njim ne šali, a ona je nasrnula na njega.

Pu*ićeti mi ku*ac. Nemoj da se za*ebavaš klinko mala – rekao je on.

– Takve kao što si ti pljujem – dodala je ona.

– Jer si klošarka mala, pokaži pravo lice. Gubi se iz kreveta – odbrusio je Mensur.

Zadrugari su imali priliku da pogledaju svađu Milice Veslinović i Mensura Ajdarpašića.

– Ona se ponaša kao da sam ja za svešto se dešava kriv, ona se nenormlano ponaša. Nenormalno je bezobrazna. Neće niko da mi kaže da je normalno za devojčicu od 17 godina da joj viri gu*ica i da se šeta kroz kuću. Ja sam sad besan i ljut, ali neću da govorim neke stvari. Koliko sam omaložavanja pretrpeo i poniženja. Ne vređa me kad mi neki muškarac kaže, ali mnogi mi nikad nisu izgovarali stvari kao ona. Ona je vaspitana, kulturna, bolja od svega ovoga, možda u svetu u kome je navikla da jeste – govorio je Mensur.

– Praviš sve najgore od mene. Je l’ zna neko šta mi radi ispod jorgana? Kakve uvrede mi priča i prebacuje – dodala je Milica.

– Ona želi da bude Maja Marinković i pre*ička koju će svi da voze i jure. Kad te ja budem pustio videćeš. Ja nemam oca, a ona kaže idi kod mame i tate. Ja njena žrtva nikad ne mogu da budem. Stvari koje si mi ti izgovorila, nikad mi niko nije izgovorio – nastavio je Ajdarpašić.

– Ja nisam, glupa poslednjih sedam dana šta osećam i ne osećam, rekla sam mu sinoć da sa njegove strane više ništa ne osećam – rekla je Milica.

– Dopisivala si se sa kim si se dopisivala i dogovorala, ta tvoja koja ti je dozvolila, mogu da mislim šta hoću. Ona ide da skače sa sednom sprata, a meni ne da da povisim ton na nju. Kad su nju pričali sve i svašta ja sam to negirao i ja vam nisam verovao. Sinoć kad su pričali za ovu devojku, ona kaže jeste i da je videla da je gledam. Ti si zlo, Mina Vrbaški je ništa za tebe – nastavio je on.

– Više nismo zajedno, posle ovakvih reči ćemo da vidimo da li ćemo biti – odbrusila je ona.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nastavili su da se svađaju za vreme reklama.(kurir.rs)

scroll to top