Jure je JEZIVI TIPOVI jer misle da ima osam godina: Traži dečka, ali problem nastaje čim je vide (VIDEO)

Ispovijesti

Jure je JEZIVI TIPOVI jer misle da ima osam godina: Traži dečka, ali problem nastaje čim je vide (VIDEO)

Nedavno je napunila 22 godine, a zdravstveni problem ju je zauvek obeležio

Priča Šone Ri, odrasle 22-godišnjakinje sa neprijatnim zdravstvenim poremećajem sa kojim se suočila još kao beba, nikog nije ostavila ravnodušnim.

Ona je, naime, zrela devojka, stasala je za nova iskustva u životu i muško-ženske odnose, ali svi je zaobilaze jer im se, kako kaže, čini da ima osam godina.

– Da, svi misle da sam devojčica, ali prava istina je to da sam devojka koja ima 22 godine – rekla je Šona u uvodu TLC emisije i odmah se požalila da je zarobljena u telu osmogodišnjakinje.

Imala je samo šest meseci kada su roditelji saznali da boluje od tumora na mozgu, a prestala je da raste kada je dostigla 116 centimetara.

To joj i dan-danas zadaje velike probleme naročito na ljubavnom planu. Želi da ima muškarca pored sebe, ali zbog svog hendikepa, to joj je jako teško.

– Očajna sam i jako želim da me drugi, a naročito momci, tretiraju kao odraslu osobu. Moj status veze? Slobodna sam – rekla je kroz kiseo osmeh ova 22-godišnjakinja.

Šona je dodala da je dosad privlačila samo “jezive tipove i idiote” koji su želeli da je ismevaju, a nada se da će joj jednog dana život vratiti lepim za sve neprijatnosti koje preživljava i da će je nagraditi pravim muškarcem sa kojim će provesti život.

Što se porodice tiče, svi su zaštitnički nastrojeni prema njoj. Otac i majka je neprestano proveravaju gde ide i sa kim se sastaje, a takođe je dodala da treba malo više da poradi na svojoj nezavisnosti. (objektiv.rs)