Taksista “odrao” devojku iz Vršca, a onda – PORUKA: Prvo ponudio da vrati novac, pa je ŠOKIRAO predlogom

Ispovijesti

Taksista “odrao” devojku iz Vršca, a onda – PORUKA: Prvo ponudio da vrati novac, pa je ŠOKIRAO predlogom

Ispod objave su se nizali komentari iznenađenih tviteraša

Jedna korisnica Tvitera podelila je sa svojim pratiocima nesvakidašnju situaciju koju je doživela. Naime, kako je objasnila, taksista joj je za relaciju koja se obično naplaćuje oko 250 dinara uzeo čak 700, a potom je kontaktirao u želji da joj vrati novac.

– Taksista me sinoć odrao za relaciju od 250 dinara mi je uzeo 700 dinara i javi se on meni, našao broj na aplikaciji da mi vrati zaj*bao se, bla, bla, znači stvarno sam šokirana gde su rasli ovi ljudi i ko ih je vaspitao – napisala je ona i objavila prepisku sa taksistom.

– Izvini dva puta. Jednom što puštam kasno poruku, drugo što te ranije nije kontaktirao, gde se sada nalaziš, zemljakinjo moja? Vladimir – napisao je muškarac.

Tviterašica mu je na to odgovorila:

– Otišla sam, sve je okej. Ne moraš da mi vraćaš, u zdravlju potroši, kad si me već odrao.

Taksista je potom opisao da je to “jače od njega”, a potom izneo ponudu koja je šokirala devojku.

https://twitter.com/andjelavol2/status/1471580936651350021?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1471580936651350021%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fdnevnadoza.net%2F2021%2F12%2F19%2Ftaksista-odrao-devojku-iz-vrsca-a-onda-poruka-prvo-ponudio-da-vrati-novac-pa-je-sokirao-predlogom%2F

– Moram, to je jače od mene. Ja sam u Vršcu u ponedeljak, dokle si ti tamo? Ja ću biti oko nedelju dana, a videla si da mi ne znači to ništa, kad si navalila da uzmem, ispoštovao sam. Sada bih ja tebe odrao uz plazma šejk, kako ti kažeš, može? – napisao je on, na šta je šokirana tviterašica odgovorila samo:

– Gospode Bože.

Ispod objave su se nizali komentari iznenađenih tviteraša.

– I dalje ne kontam kako neko moze biti toliko samouveren i opušten da tek tako napiše “odrao bih te” nekome koga zna iz taksi vožnje? Znači bukvalno svaka čast – glasio je jedan od komentara. (objektiv.rs)