Saznala da joj sestra UMIRE u bolnici i obavestila šeficu: Odgovor je bio kratak i BEZDUŠAN

Svijet

Saznala da joj sestra UMIRE u bolnici i obavestila šeficu: Odgovor je bio kratak i BEZDUŠAN

Žena iz SAD dobila je tragičnu vest da joj je sestra na samrti, posle čega je obavestila oboje svojih šefova, pošto radi dva posla, da neće moći da dođe. Hilari Zinks je dobila potpuno različite odgovore, pa je tako nadređeni sa prvog posla, kako kaže, bio pun razumevanja, dok je od drugog dobila poprilično bezdušan odgovor.

Hilari je inače šminkerka i radi na filmskim setovima, ali pošto joj ta plata nije dovoljna zaposlila se sa strane kao konobarica. Ona je rekla za Bazfid da je vest o moždanoj smrti sestre dobila prošlog meseca dok je bila na snimanju.

Kada je obavestila šefa filmskog studija, kaže da su se prema njoj ophodili sa puno saosećanja, a u snimku sa TikToka navodi da joj je šef poručio kako nijedan posao nije vredan ljudskog života.

Ona je brzo sela u kola i krenula ka bolnici u Las Vegasu, ali se tek kasnije setila da obavesti šeficu na drugom poslu. Dobila je kratak i hladan odgovor.

– Razumem i žao mi je zbog onoga što doživljavate. Zanima me zašto me obaveštavate 2 sata pre vaše smene – pisalo je u poruci.

Hilari kaže da je bila jako ljuta i uznemirena, da bi po dolasku u bolnicu konačno prelomila.

– Što sam se više približavala bolnici, sve sam više shvatala da je njeno ponašanje apsolutno neprihvatljivo i da više ne mogu da radim sa njom – rekla je žena u svojoj ispovesti i dala otkaz.

U snimku na Tiktoku objavila je dodatne detalje i snimke ekrana telefona koji pokazuju poruke šefice.

– Ne moramo da radimo za ljude koji nas jedva doživljavaju kao ljude sa emocijama i porodicama. Nadam se da svako ko ima takvo iskustvo ima i hrabrosti da odustane. Nadam se da će svi menadžeri koji bi uradili nešto slično sada ustuknuti i naučiti iz njenih grešaka – poručila je na kraju Hilari. (objektiv.rs)