IZAŠLA JE NA PAR SATI I OSTAVILA MUŽA SA DJECOM U KUĆI: KAD SE VRATILA, VRISNULA JE OD UŽASA…

5de186f2-f68c-4b9a-8e2c-3c7c0a0a0a64-laok9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpfn01eqv8vzwexowzinzi1otfkyjuynzu0nmuzn2i2ntfkzjy2yzeuanbnkzmczqkeaieaaq-690x480-1.jpg

IZAŠLA JE NA PAR SATI I OSTAVILA MUŽA SA DJECOM U KUĆI: KAD SE VRATILA, VRISNULA JE OD UŽASA…

Jedna Britanka ostavila je muža i djecu same na svega par sati i rekla im da su sami zaduženi za večeru. Kad se vratila i ušla u kuhinju, kaže, vrisnula je. Sljedeći put kada se usudite da prezrivo frknete na domaćice i njihov posao, sjetite se ovoga.

Ona je, kaže, izvela nedavno svoju majku u restoran kako bi proslavile njen 89. rođendan. Bila sam presretna što ću se makar jednom spasiti spremanja večere i raspremanja. Rekla sam mužu i djeci da idemo i da će sami sebi spremiti večeru – kaže ona.

Međutim, kada se vratila kući, Vendi je, kaže, vrisnula od muke. Imala je i zašto, jer ono što su uradili je zaista vrhunski bezobrazluk. Očajna je podijelila prizor na Facebooku i slike su brzo planule.

Ona kaže da je poslije početnog vriska riješila da ukućane kazni tako što je, kaže, ukinula Božić u njihovoj kući. Nered je, ipak, počistila ona.(hayat.ba)

scroll to top