MOJOJ MAJI NISU POTREBNI SPONZORI I BOGATE ČIKICE KAO ANI KORAĆ: Taki Marinković oštro odgovorio starleti koja mu proziva ćerku!

Showbizz

MOJOJ MAJI NISU POTREBNI SPONZORI I BOGATE ČIKICE KAO ANI KORAĆ: Taki Marinković oštro odgovorio starleti koja mu proziva ćerku!

Radomir Taki Marinković besan je na Anu Korać koja je izjavila da on šeta bogataše, dok se Maja Marinković viđa sa sirotinjom iz rijalitija!

On je za Kurir kazao da njegovu ćerku ni ne treba da je gledaju muškarci koji su sa Anom, kao i da njoj nisu potrebni bogati sponzori. Taki takođe tvrdi da mu je Koraćeva nedavno rekla da nema ništa protiv njegove ćerke, pa ga zbog toga dodatno iznenadio njen komentar.

– Skoro sam sreo Anu koja mi je prišla i rekla kako nema ništa protiv Maje. Mislim da malo pumpa ta priča, ali ako je to stvarno rekla onda mogu da kažem i da Maji ne treba da je gledaju takvi, jer njoj nisu potrebni sponzori i bogate dekice koji će joj kupovati skupocene poklone i automobile. Videli smo da je ona džek i da je ušla unutra i odnela Dekiju poklon, parfem od 150 evra za šta sam joj ja dao novac – započeo je Radomir, a onda je otkrio koliko ga je koštao Majin ulazak u Zadrugu 5:

– Glupo je komentarisati koliko šta košta, ona je potrošila jednu montažnu kuću samo na garderobu koju je unela sa sobom. Svako veče, za crnim stolom, Maja je u drugoj bundi. Meni nije žao da joj dajem toliko novca, bolje ja da ulažem u nju nego tamo neke čikice. Sve implante, tetovaže, garderobu, putovanja, sve sam joj ja platio i uvek ću – zaključio je Taki.

Pokušali smo da dobijemo komentar Ane Korać, ali ona se nije javljala na broj poznat redakciji. (kurir.rs)