Na sahrani ćerke prijateljica ju je OVOM rečenicom zgrozila: Odmah je prekinula drugarstvo dugo 40 godina

Svijet

Na sahrani ćerke prijateljica ju je OVOM rečenicom zgrozila: Odmah je prekinula drugarstvo dugo 40 godina

TikTokerka po imenu Darli otkrila je da je nedavno izgubila ćerku, kao i da zbog bola koju svakodnevno oseća ne zna kako će uspeti da krene dalje.

Na sahrani ćerke, Darli je bila uz prijateljicu koju poznaje 40 godina i s kojom je često delila dobro i zlo. Iako je znala da je prijateljica po prirodi veliki egoista i nadmena osoba, njoj je za mnogo toga odgovara. Do dana sahrane ćerke.

– Prijateljica je na sahrani moje ćerke čim smo se svi okupili na groblju rekla da je u drugom stanju. Ja sam ostala bez reči. Suprug i ja molili smo je pre sahrane da to ne čini, ali morala je. To nije sve. Na silu je izbacila stomak glumeći da joj je pozamašan i nasred sahrane ga je dodirivala pokazujući svima da je ona u blagoslovenom stanju – kaže Darli na TikToku i dodala:

– Jedan od mojih prijatelja pitao ju je: ‘Šta? Pokušavaš nešto da kažeš? Jesi trudna ili nešto slično?’. A ona je rekla: ‘Da, trudna sam’. Ja sam tad rekla: ‘Opa, ti si to zaista uradila sada, kad sahranjujem ćerku?’. Do sada sam je tolerisala za mnoge gluposti, ali posle ovog je prijateljstvo okončano – rekla je Darli.

Kada se sahrana završila, ta dojučerašnja prijateljica otišla je i korak dalje od monstruoznog gesta.

– Krenula je ka kolima gegajući se dok hoda. Umislila je da je već u osmom mesecu, ljudi su je gledali – ističe Darli u snimku koji je pogledalo više od milion ljudi.

TikTokere je ova priča, što zgrozila, što rastužila.

– Čak ni sahrana ne može biti sveta stvar. Uvek je vapila za svetlima pozornice, zar ne?”, “Tako mi je žao zbog tvog gubitka”, “Apsolutno podlo. Žao mi je i ne znam zašto bi vam to neko učinio”, “Ja bih joj uništavao svaki događaj do kraja života”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)