Sofija priznala mužu da ga je osam puta varala jer se osećala nesigurno: Njegova odluka zapanjila je sve

Svijet

Sofija priznala mužu da ga je osam puta varala jer se osećala nesigurno: Njegova odluka zapanjila je sve

TikTokerka Sofija Krajner (31) iz Adelejda u Australiji otkrila je na ovoj aplikaciji da je na neobičan način prvi put stekla sigurnost u životu.

Naglašavajući da je pre braka sa suprugom Denisom bila veoma povučena i stidljiva osoba, Sofija je dodala da se i u braku s njim ništa nije promenilo. Dok nije rešila prvi put da ga prevari.

– Nabacivao mi se dosta dugo simpatični kolega s posla i na kraju sam poklekla. Što je još luđe, nisam se pokajala iako nisam mogla da predvidim kako će Denis da reaguje. Osećala sam se odlično – poželjno i puna samokontrole u odlučivanju. Odustala sam od toga da mužu kažem bilo šta, jer posle godinu dana braka, naš s*ksualni život već je bio zamro. Zato sam posle ovog kolege dopustila sebi još nekoliko ‘izleta u nepoznato’. Tačnije osam – ispričala je Sofija na TikToku.

Tek posle osme prevare za manje od šest meseci, Denis je primetio da mu je supruga nasmejanija, srećnija i da voli sebe više nego ikada pre.

– Zaista mu je dugo trebalo da vidi da se nešto dešava. Uvek sam želela da mu priznam da ga varam, ali on se prosto nije ni interesovao za mene. Bilo mu je bitnije da izlazi sa prijateljima, da igraju karte i idu na druženja čamcem. Nastavio je sa svojim starim životom i u braku. Jedina razlika u odnosu na njegovo ponašanje pre braka i sada bilo je to što sada ima burmu. Bio je i ostao nezreo. Na kraju sam mu priznala da sam ga osam puta prevarila za manje od šest meseci braka – rekla je Sofija.

Denisova reakcija bila je za nju veoma razočaravajuća.

– Nije je ni bilo. Skoro i da nije trepnuo. Počela sam u tim trenucima da se pitam da mi suprug nije postao na tim druženjima sa prijateljima – homos*ksualac. Zaista nije imao normalnu reakciju. Posle svega, još mi je rekao: ‘Nadam se da si sad srećnija kad si to uradila’. Predložila sam mu da se razvedemo, pošto niti imamo decu, niti neki ozbiljan brak. Prošle su već dve nedelje, i dalje nisam od njega dobila odgovor. Kako i da dobijem kada je sinoć igrao karte do zore, a danas je na gliseru – zapitala se Sofija.

Pratioci su je u komentarima ohrabrili da nastavi sa otvaranjem prema životu, ali da što pre pronađe neki svoj ritam i skrasi se po pitanju muškaraca.

“Lepo je što si ih toliko izmenjala, ali ako nastaviš tako pretvorićeš se u Samantu iz ‘S*ksa i grada’”, “Prikoči malo, dobila si šta si htela”, “Možeš da se zapitaš da li TI želiš uopšte brak. Jer, deluje m da se ni ti pre nisi iživela, pa sad nadoknađuješ propušteno”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)