Bez šminke, bez frizure, u običnim stvarima! Svi pričaju o Cecinom prirodnom izdanju!

Showbizz

Bez šminke, bez frizure, u običnim stvarima! Svi pričaju o Cecinom prirodnom izdanju!

Folk zvijezda Ceca Ražnatović oduševila je opuštenim izdanjem, bez trunke šminke i u jednostavnim odjevnim komadima.

Iako ste navikli da viđate Cecu tip-top sređenu, Ražnatovićeva nema problem da pokaže kako izgleda kada nije našminkana i obučena za emisije i nastupe, već je u opuštenoj varijanti.

Ceca je na svom Instgaram profilu podijelila kadrove iz kozmetičnog salona nakon tretmana, a mnoge je očarala svojom ljepotom, ali i stajlingom.

Ražnatovićeva je na sebi imala krem trenerku, bluzu u nešto tamnijoj nijansi, koju je uparila uz patike. Na licu nije imala ni trunku šminke, a kosu je pokupila u punđu.

“Prelijepa”, “Baš lijepo izgleda u opuštenom izdanju”, “Lijepa žena je lijepa i bež šminke”, “Dobro ti stoji ovaj stil”, “Ceco, divna si”, “Divna i opuštena žena”, “Bez konkurencije”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Ražnatovićeva je prije nekoliko dana, 18. decembra, proslavila godišnjicu veze sa dečkom Bogdanom Srejovićem.

– 18. decembra nam je godišnjica… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lijepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama -rekla je Ceca ranije za Telegarf Jetset. (ekskluziva.ba)