Muž pred razvod saznao za užasnu porodičnu TAJNU: Sin mu je okrenuo leđa, a onda je doneo najtežu odluku

Ispovijesti

Muž pred razvod saznao za užasnu porodičnu TAJNU: Sin mu je okrenuo leđa, a onda je doneo najtežu odluku

Ništa gore u životu nije doživeo

Korisnik Reddita po imenu Noa otkrio je da je pred razvod od supruge saznao da nije ni otac 14-godišnjeg dečaka.

Kako bi ga dodatno dotukla pred razvod i dobila značajne poene pred borbu za starateljstvo, supruga mu je sasula svašta u lice, pa i najveću tajnu.

“Prvo sam mislio da blefira i pokušava da ga otme od mene, a onda sam shvatio da putem DNK analize mogu da se uverim da li je to istina. I bila je istina. Ubilo me je to saznanje kao ništa drugo u životu. Taman kad sam posle razvoda pomislio da ću uspeti da ipak nekako održim odnos sa sinom, i on mi je okrenuo leđa! Majka mu je sve rekla i umesto da mi ostane privržen, optužio me je za razvod porodice i zamolio je da mu pomogne u pronalaženju pravog oca”, napisao je Noa, koji je ovu malu ispovest objavio i na portalu Kidspot.

Muškarac je dodao da je narednih nedelja preko supruge saznao da je uspeo da pronađe pravog oca i da su već počeli da se zbližavaju.

“Rekla mi je da je s njim imala nekoliko puta odnose kad smo na početku braka imali dve teške krize. Nisam mogao da verujem. Ćutala je o tome verujući da smo idealna porodica i planirala je da mi nikad u životu to ne otkrije. Kako je sin rastao, tako sam i primećivao da nema ama baš ništa na mene, ni karakter ni fizički izgled, ali nisam želeo da paranoišem”, dodao je Noa.

Ono što ga je najviše pogodilo bilo je to što mu je sin posle razvoda okrenuo leđa. Međutim, tri meseca kasnije situacija se promenila.

“Preko noći mu se javila želja za mnom. Nije malo provoditi dane i noći punih 14 godina. Ja sam ga učio da hoda, da jede, da igra fudbal i uči. Verovao sam da će mi se jednom ponovo javiti. Bilo mi je drago, ali morao sam da donesem najtežu odluku. Da u njegov život pustim i pravog oca i da, makar na papiru ja zauvek budem ‘rezerva’ odnosno otac broj 2. Nadam se da će jednom i on osetiti svu ljubav prema meni koju ja osećam prema njemu”, napisao je Noa. (objektiv.rs)