MOJE DETE OD 17 GODINA SE PRETVORILO U BABU PORED MENSURA: Majka maloletne Milice kupti od besa, moli Boga da se ne POMIRE!

Showbizz

MOJE DETE OD 17 GODINA SE PRETVORILO U BABU PORED MENSURA: Majka maloletne Milice kupti od besa, moli Boga da se ne POMIRE!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nakon turbulentnog odnosa okončali su svoju vezu. Zadrugar je nedavno priznao ‘čudnu energiju’ sa Anom Jovanović, koja je sa druge strane takođe priznala simpatije prema Ajdarpašiću. Milica na sve načine pokušava da vrati svog bivšeg dečka, ali joj to i dalje nije pošlo za rukom.

Mensur je ogolio dušu i priznao da mu je Ana nešto posebno u kući ali i da nije siguran u to da će svojoj bivšoj devojci uopšte dati drugu šansu.

Nakon svih dešavanja, oglasila se Ana Veselinović, kako bi prokomentarisala ponašanje i suze svoje čerke kao i novonastali odnos nesuđenog zeta i nove zadrugarke.

– Molim se Bogu da nikada više neće pomiriti! Sopstveno dete nisam mesecima mogla da prepoznam! Moje dete od 17 godina, pretvorilo se u babu pored njega i normalno da ne želim da se pomire nikada! Odnos Mensura i Ane ne bih komentarisala, zaista im želim sve najbolje i navijam da budu zajedno! To što Milica kaže da je tek sad svesna šta je izgubila, verujte mi da nije svesna! (Kurir.rs/Pink.rs )