Ima 19 godina, TROJE DECE i opet je trudna: Umesto komentara podrške, suočila se sa bezobrazlukom ljudi

devojkaaa-2.jpg

Ima 19 godina, TROJE DECE i opet je trudna: Umesto komentara podrške, suočila se sa bezobrazlukom ljudi

Mlada djevojka Kler ima 19 godina i otvoreno na društvenim mrežama priča o svom životu. Tako je otkrila da je srećno udata, ima svoj dom i oseća se blagoslovljeno.

U jednom od videa na TikToku, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici. Rekla je da ima troje djece i jedno na putu.

– Dobila sam sina Luka kada sam imala 18 godina, a njegov tata nas je ostavio. Sadašnjeg muža sam upoznala kada je Luk imao tri ili četiri meseca i ubrzo smo se venčali. Velika je razlika u godinama pa me zato toliko mrze – ispričala je Kler.

@mamaclaire00

Reply to @flimango_18 welcome to my page! Stay a while 💕✨ #fyp #introducingme #teenmom #pregnancy

♬ Can’t Break Me – YXNG K.A

Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutno pet meseci trudna s novim suprugom, te je i postala maćeha, pošto njen suprug ima dvoje dece iz prethodnog braka.

– Imam 19 godina, skrasila se sa dobro plaćenim automobilom, vlasnica kuće, puna porodica. Živim svoj uspeh i evo me – tvrdi Kler.

@mamaclaire00

Reply to @brynthia_pierce he’s taking it into his own hands this time😭 #fyp #teenmom #foryoupage #momof4 #babygirl #vasectomy

♬ Colorado – Instrumental – Milky Chance

Zbog svoje otvorenosti opet je naišla na zlobne komentare na društvenim mrežama.

“U redu je, za 10 godina će pogledati okolo i shvatiti da je izgubila vreme”, “Jadna devojko, propustila si toliko toga”, “Upropastila si ceo svoj život”, bili su neki od komentara.(objektiv.rs)

scroll to top