(VIDEO) DALILA SE SLOMILA KAD JE UGLEDALA OCA HUSU! Mujić ćerki i zetu poručio JEDNU stvar, doživela NERVNI slom: Babo moj, OPROSTI MI!

Showbizz

(VIDEO) DALILA SE SLOMILA KAD JE UGLEDALA OCA HUSU! Mujić ćerki i zetu poručio JEDNU stvar, doživela NERVNI slom: Babo moj, OPROSTI MI!

Dalila Dragojević odmah je počela da plače kad je videla Ljubu Pantović na ekranu, koja joj prva čestitala praznike, jer je shvatila da su izostale čestitke porodice za praznike.

Ljuba joj je rekla da se drži, da su njeni prijatelji uz nju, i posavetovala ju je da se drži Dejana.

Njen drug i frizer takođe je poručio Dalili da su prijatelji uz nju. Dalili se obratio i Ljubin suprugu, koji je pozdravio Dejana.

Dalila nije prestajala da jeca i da se guši u suzama, a u Beloj kući je zavladao muk, jer se Mujićevoj niko od porodice nije obratio što ju je slomilo.

https://www.youtube.com/watch?v=cHtg_QEaV30

Međutim, nakon svega došlo je do obrta. Dalilin otac, Huso Mujić, uključio se preko TV ekrana.

– Dalila i Dejane držite se zajedno. Napravljena je velika greška, ali ima ljudi koji vas podržavaju. Srećna Nova godina – poručio je Huso.

Dalila je potom ridala na sav glas i molila oca da joj oprosti: Babo moj, oprosti mi. Izvini”Podsetimo, Dejanu Dragojeviću su se iste večeri obratili majka, otac i rođeni brat, što je naišlo na ovacije samih zadrugara. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=JYYrQzecFJk&feature=emb_logo