Dok je bila u bolnici, majka joj priredila PAKAO: “Poželela sam da joj da pogine u avionskoj nesreći”

Svijet

Dok je bila u bolnici, majka joj priredila PAKAO: “Poželela sam da joj da pogine u avionskoj nesreći”

Kamila Vanesa Kordiero de Melo iz brazilskog grada Pernambuko provela je dugo vremena u bolnici zbog komplikacija usled operacije, a nakon što je posle 78 dana otpuštena kući, saznala je da joj je majka stupila u ljubavnu vezu sa mužem, odnsono sa sopstvenim zetom.

Kako je navela, majka i otac su joj bili u braku 32 godine, a kad su Kamila i surpug dobili bebu, njena majka se preselila kod njih kako bi pomogla u odgajanju deteta. Ni slutila nije da će joj muž u režiji sa majkom napraviti pakao od života.

– Morala sam da se operišem na barijatriji. Nisam želela da smršam, već sam morala to da učinim zbog hormona. Nakon operacije, doživela sam moždani udar, zbog čega sam skoro tri meseca morala da provedem u bolnici. Za to vreme, moja majka koju više ne mogu da nazovem majkom, zavela je mog supruga i sada žive srećni zajedno – istakla je devojka za brazilske medije, a potom detaljnije pojasnila situaciju iz 2017. godine.

– Moj otac je na dan otpuštanja iz bolnice došao u Recife da me pokupi. Kada me je odveo kod svoje kuće, već je bio uzeo mog sina i saopštio mi je da su njegova supruga i moj muž u vezi. Osećala sam se kao da sam ubodena nožem u grudi. Odmah sam nazvala muža koji se nije javljao, a potom sam dobila majku. Nervozno sam joj rekla da sam izašla iz bolnice i da sam čula da su moj muž i ona u vezi, na šta je odgovorila: “Tako je, zajedno smo i jako smo srećni”. U trenucima besa poželela sam im da poginu u avionskoj nesreći – prepričava Kamila, prenosi časopis Maria Claire.

Njen otac se razveo od njene majke još dok je Kamila bila u bolnici, a ubrzo je i ona to učinila sa svojim suprugom, sa kojim mora da deli starateljstvo nad detetom.

Iako ju je ovo saznanje dotuklo do te mere da je mislila da se nikad više neće oporaviti, ipak je uspela da nađe novu ljubav i pokušava da uživa u životu.

– Skoro dve godine nakon što sam se razvela špronašla sam divnog momka, prijatelja mojih rođaka, i počela sam da izlazim sa njim. U međuvremenu sam postala i influenser i činim stvari koje me ispunjavaju u životu – navela je Kamila (objektiv.rs)