KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZAPROSIO KRISTINU SPALEVIĆ: Dokazali smo da je naša ljubav velika! Ona je moja SRODNA DUŠA!

Showbizz

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZAPROSIO KRISTINU SPALEVIĆ: Dokazali smo da je naša ljubav velika! Ona je moja SRODNA DUŠA!

Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević rešili su da stanu na ludi kamen. Naime, Golubović je Kristini priredio iznenađenje, pa ju je verio, piše “Srpski Telegraf”.

– Kristina i ja smo svima dokazali koliko je velika naša ljubav. Kad smo izašli iz rijalitija, svi su pričali da ni tri dana nećemo da spojimo zajedno, a, evo, sad će skoro godinu dana! Kristina je moja srodna duša. Mi se u svemu slažemo i zato verujem da bi nam brak bio prelep. Veridba je samo formalnost jer se nas dvoje već ponašamo kao da smo u braku. Živimo zajedno, se*s nam je odličan i verujte da ništa ne bih menjao – rekao je Kristijan, a Kristina tvrdi da nije ni sanjala da će s Golubovićem da uđe u vezu:

– Kristijan i ja smo spoj nespojivog, a opet se u svemu slažemo. Pre nego što sam ušla u rijaliti, nisam ni sanjala da ću s Kristijanom da uđem u vezu, ali, eto. Takve stvari se dešavaju. Još davno smo pričali o tome da možemo sebe da zamislimo u braku i sa decom, a sad već verujem da se ta situacija polako ostvaruje! Retko pričamo javno o planovima, ali ovo su lepa dešavanja, pa što da ih ne podelimo za praznike! (Kurir.rs/S.Telegraf/M.M.)