MILJANA KULIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA?! Ona ga STEGLA I NE PUŠTA, njegova reakcija HIT!

Showbizz

MILJANA KULIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA?! Ona ga STEGLA I NE PUŠTA, njegova reakcija HIT!

Marija Kulić pre nekoliko dana otkrila je da njena ćerka Miljana Kulić ima novog dečka i da je srećna u ljubavi, a sada je rijaliti učesnica pokazala na svom Instagram profilu muškarca za kog njeni fanovi tvrde da joj je novi dečko.

Naime, ona je objavila fotografije na kojima je prisna sa izvesnim muškarcem koji se zove Nenad, a njih dvoje na slikama bili su nasmejani, a na jednoj je umalo pao i poljubac.

Miljana Kulić stegla je dečka za ruku, dok je on samo gledao u nju i nije skidao osmeh sa lica.

Da podsetimo, Marija Kulić istakla je da je se dopada novi zet.

– Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio – kaže za Srbiju Danas.

Marija je tada otkrila i da li planira da uđe u rijaliti.

– Još uvek nisam dobila poziv od produkcije, posle Nove godine hoću sigurno. Sada mi je bitno da praznike provedem sa porodicom i da Siniši bude još malo bolje i onda sigurno hoću, da mogu da uđem na miru da ne razmišljam. (kurir.rs)