Lepa je kao san i ne stidi se svog POSLA: Mnogi su ostali zatečeni kad su videli čime se bavi

Zanimljivosti

Lepa je kao san i ne stidi se svog POSLA: Mnogi su ostali zatečeni kad su videli čime se bavi

Ne obazire se na stereotipe i ne deli poslove na muške i ženske

Andresa Silva de Souza (21) iz brazilske Rondonije kaže da je ponosna na profesiju koja je odabrala, iako svi misle da je ovo što radi isključivo posao za muškarce.

Ova lepotica zaposlena je u firmi koja se bavi češćenjem i poliranjem motora kamiona i uopšte se ne slaže sa stereotipima i podelama na muške i ženske poslove.

Andresa u potpunosti ima podršku kolega muškaraca koji su, naravno, većina.

– Nikada nisu rekli da sam previše ženstvena za ovaj posao, ali su imali pomalo sumnje u moju fizičku snagu jer je ovo isuviše težak posao. U svakom slučaju volim ovo čime se bavim, a prljave ruke i garež po licu i telu, ne utiče na moju sujetu. Naprotiv, svakodnevno pokazujem da sam sposobna i da volim ovaj posao – navela je mlada Brazilka, prenosi Kalle Blue Radio.

Budući da je njena radnja na magistralnom putu u Amazoniji gde često prolaze vozači teških teretnh vozila, Andresa ima dosta posla, ali to joj ne smeta.

Takođe, prljav posao ne utiče na njenu ženstvenost.

– Volim da se oblačim, mislim da to podiže samopoštovanje svake žene. Gledati se u ogledalo i voleti sebe jako je dobro.Žena može biti slatka i čvrsta, osetljiva, ali i finansijski nezavisna – ističe 21-godišnjakinja. (objektiv.rs)