Potrošila 18.500 dinara na zimske čarolije, pa se pokajala: Deda Mraz joj je totalno ubio u pojam sina

Zanimljivosti

Potrošila 18.500 dinara na zimske čarolije, pa se pokajala: Deda Mraz joj je totalno ubio u pojam sina

Nije bila zadovoljna ni njegovim izgledom, ni ponašanjem, a ni celokupnom organizacijom

Melisa Evans (35) iz Stafordšira zahtevala je povraćaj novca za svečanu vožnju prazničnim vozom jer tvrdi da je organizacija bila vrlo loša, a njenom sinu skoro da su raspršeni snovi o tome da Deda Mraz postoji.

Melisa je na Fejsbuku objavila nekoliko loših iskustava i otkrila je da je platila 135 funti (oko 18.500 dinara), a da pritom nimalo nije zadovoljna.

– Putovanje vozom koje je trajalo 40 minuta nimalo nije bilo magično. Deda Mraz nije ličio na Deda Mraza, već na beskućnika koji je slučajno ušao u voz, a imao je i vrlo lošu interakciju sa decom. Nijednog trenutka nije izgovorio “ho, ho, ho”, samo je otišao na kraju i rekao “ćao”. Nije komunicirao sa decom – navela je Melisa.

Ona se nada da će bar delimično dobiti povraćaj novca nakon podnošenja zvanične žalbe, a najžalije joj je bilo što su joj sinu razbjeni snovi i mašta.

– Moj sedmogodišnji sin nije bio srećan nakon ovog putovanja vozom, kao ni izgledom Deda Mraza. Čim je otišao, sin mi je rekao da to nije onaj Deda Mraz kakvog je zamišljao – kazala je Melisa. (objektiv.rs)