(VIDEO) GODINAMA SI PRODAVALA LAŽ I MORAL! Dalila i Car u maratonskoj svađi digli Belu kuću na NOGE, sve se treso od UVREDA i teških reči!

Showbizz

(VIDEO) GODINAMA SI PRODAVALA LAŽ I MORAL! Dalila i Car u maratonskoj svađi digli Belu kuću na NOGE, sve se treso od UVREDA i teških reči!

U toku ”Igra istine”, Filip Car i Dalila Dragojević su nastavili svoju maratonsku svađu, a zadrugari su nemo posmatrali i slušali šta njih dvoje pričaju jedno drugom.

– Ti si labilan muškarac i došao je neko ko je jači od tebe. Tebi je jedina prednost što si muškarac i možeš da je**š sve ovde, a ja ne mogu – rekla je Dalila.

– Zato si me pitala sve, da dokažeš da si moćnija – rekao je Car.

– Tako je…Da je ova Dalila htela tebi da se vrati i da te ostvari na način na kjooji si ti nju, mogla je. Ti ne zaslužuješ mene. Smatram da ne treba uopšte da ideš u izolaciju i tako dokažeš da si muškarac – rekla je Dalila.

– Zašto? – pitao je Car.

– Da ne bi izmišljao ove situacije. Ti si slagao sve što si rekao…Meni je Maja rekla da sam najveći odron zato što sam ušla u odnos sa Dejanom – drala se Dalila.

– Cim ti dam, ti dođeš i onda te šutnem kao kera – rekao je car.

– Posle ovoga da neko bude sa tobom? Ti si se zakleo u majku i idalje voliš konverzaciju. Pusti ti tok dečka – rekla je Dalila

– Ja da imam glavu, ne bih vas sada slušao – ubacio se Dejan.

– Možda uđe neko drugi, a ja sam se svađala zbog tebe. Na sve moje nedoumice si mi odgovorio. Ti si neko ko je mene ostavio zbog svojih kompleksa i da si loš, a to govori koliko sam ja dominantna. Ja sam za tvoje rezone totalna dominacija, a ti si upravo pokazao strah prema meni, tj. ženi koja ima 64 kilograma – rekla je Dragojevićka.

– Poremetio sam te sa jednom rečenicom – rekao je Car.

https://www.youtube.com/watch?v=qP_Gn8HUD8g&feature=emb_logo

– Nisi, samo si mi doazao da te je strah…Ne ti mene ne voliš – rekla je Dalila.

– Nit mi je drago što plačeš, nit mi je drago da ideš kroz ova vrata – drao se Car.

– Kad vidi da sam srećna, on nema razlog da mi priđe, a kad sam srećna, on to vidi kao razlog da mi priđe. Više ne – rekla je Dalila.

– Ti možeš Mićo da kažeš da je za tebe dobra, za mene nije, je l’ ti je to jasno? Pusti mi te seljaćke fore – rekao je Car.

– On kad ne zna šta da kaže, on počne da vređa…Ti si se us**lio zbog Dejana, celu noć ga pominješ – rekla je Dalila.

– Ti si godinama prodavala laži moral, ti si dno – rekao je Car

– Niko od vas, niti on, nema šta da mi prebaci – rekla je Dalila. (Kurir.rs/I.B.)