“DALILA JE POSEBNA, A JA SE OSJEĆAM KAO ŠUGAV”, NOVO ŠOK IZLAGANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA: Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)

Showbizz

“DALILA JE POSEBNA, A JA SE OSJEĆAM KAO ŠUGAV”, NOVO ŠOK IZLAGANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA: Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)

Nastavlja da ostavlja bez teksta.

Emisija ”Pitanja novinara” je upravo počela, a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, prvo pitanje postavio je Dejanu Dragojeviću.

– Zbog čega si potonuo – pitao je Darko.

– Zbog svega. Sve što se dešava, osjećam da sam kriv za sve. Osjećaću se tako dok se ne rasteretim toga – rekao je Dejan.

– Koje su te riječi ili postupci koje su tebe doveli do toga – pitao je Darko.

– Trudim se da žvaćem nešto, da meni i Dalili bude lijepo i da je ovaj odnos po svemu štetan i koban. Trudim se da je nasmijem i ostalo, ali očigledno tu ništa ne može da se popravi. Danas to neko izlaganje što je imala, stavila me na treće mjesto, ali nije ni to problem, nego to ignorisanje. Ona može da me zaobilazi kad mi nije ni do čega, pa makar visio i da sam ova kugla ovde. Ako se trudim da spojim nešto da bude kako treba, opet sam ja kriv, kao da sam šugav. Potonuo sam zbgo svega što se desilo i sada mi najviše odgovara da sam sam. Hoću da budem sam, da sam sa sobom sve riješim. Gledam sa strane funkcionisanje svih ljudi u kući i shvatam da neću izdržati i da ne mogu – rekao je Dejan

– Čini mi se da rezonuješ stvari da misliš da je kraj svijeta, ako ne budeš sa Dalilom, a nije kraj – rekao je Darko.

– Kad kažeš tako, mi nismo bili toliko u rijalitiju. Smatram da, jedino kako bih mogao ovde da funkcionišem je da je zamrzim, ali to sebi ne dozvoljlavam. Gledam da sev bude tiho i da šapnem ako mi je nešto zasmetalo. Jedina stvar je da se mim svađamo, eto tako bih mogao da funkcionišem. Teško mi je da je ne poljubim ili ne zagrlim. Pokušavam da joj pomognem da se izvuče kako god može – rekao je Dragojević.

– Ko će tebi da pomogne – pitao je Tanasijević.

– Nije bitno ko će meni pomoći, jer ja znam da kad izađem da će se drugačiji teret nositi kod mene i kod nje. Opet sam ja tu kriv, aj što gubim sebe, nije to poenta, nego što ne mogu da gledam da je neko vređa…Ja sam je zavoleo takvu kakva jeste, budala, luda…Ja kod nje volim sve u kompletu, od do. Ja volim kad žena ima stav, kad je jaka, kad je stamena i da se ističe od svih – rekao je Dejan.

– Izdvoj mi te karakteristike koje je čine posebnom – rekao je Dejan.

– Požrtvovana je…U stvari neću, jer bi ispalo bezveze. Borac je, jaka je, inteligentna…Volim kod nje tu neku ludsot, ima tu neku dozu bahatosti i bezobrazluka, a izazove ti da ti bude žao što si joj išta rekao. Naša najjača borba je borba kad smo hteli da se ostvarimo kao roditelji. Ona je multi praktik. Nijedna nije ni slična. Ja kada bih tražio neku, morao bih da imam parametre iznad nje…Bude mi teško kad plače zbog Filipa. Neka sa mnom nešto nije u redu, ja sam tako navikao – rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=3C-5AVAj48w&feature=emb_logo