NAJJAČI ANTIBIOTIK IZ PRIRODE: Napitak od sastojaka koji ČISTE KRV, imaju 7 ANTIVIRUSNIH supstanci

Zdravlje

NAJJAČI ANTIBIOTIK IZ PRIRODE: Napitak od sastojaka koji ČISTE KRV, imaju 7 ANTIVIRUSNIH supstanci

Probajte…

Ukoliko imate problema sa čestim infekcijama i padom imuniteta probajte da to riješite sa kombinacijom najjačih začina koji su nam dostupni.

Ovaj recept uključuje i jedan od najmoćnijih antibiotika iz prirode, a to je kurkuma, koja pomaže kod mnogih infekcija. Ona pomaže da se krv pročisti, te da se limfni čvorovi i limfni kanali potpuno očiste. Sadrži 7 prirodno jakih antibakterijskih i antivirusnih supstanci.

Sastojci: 700 ml domaćeg jabukovog sirćeta 1/4 šolje sitno isjeckanog belog luka 1/4 šolje fino isjeckanog crnog luka; 2 sitno isjeckane ljute papričice; 1/4 šolje izrendanog svježeg đumbira; 2 kašike izrendanog hrena; 2 kašike praha kurkume.

Priprema: Sve sastojke stavite u teglu pa je dobro zatvorite i promućkajte. Ostavite da odstoji 2 nedelje, s vremena na vrijeme je promućkajte. Nakon 2 nedelje tečnost procijedite kroz gazu. Sipaje tečnost u flašu, a talog koji ostane možete osušiti i koristiti kao začin za jelo.

Primjena: Piti po jednu kašičicu 6 puta dnevno. Uz ovaj sirup možete jesti uz narandžu i limun i piti dosta tečnosti. (novi.ba)